Facturen inzien en printen

De WATCH Factureringsmodule biedt twee mogelijkheden om uw factuur als PDF-bestand aan te bieden aan klanten. Facturen kunnen vanuit de applicatie als bijlage van een e-mail aan de klant worden verzonden. Een tweede methode is om de klant te laten inloggen in de supportwebsite en deze daar de factuur te laten inzien en indien gewenst te laten uitprinten.

Het factuuroverzicht (Support > Facturen > Factuuroverzicht) dat de klant te zien krijgt op de supportwebsite, kan gefilterd worden op periode en op de betaalstatus van de factuur.

Per regel in het factuuroverzicht kan de factuur als PDF-bestand gegenereerd worden door op het pdf icoon (PDF-icoon ) te klikken.

Factuuroverzicht
Figuur 1 Factuuroverzicht in de support front-end

Door aan de linkerkant van het scherm meerdere vinkvakjes tegelijkertijd aan te vinken en daarna op de “maak factuur pfd” knop te klikken, kan er een PDF-bestand gemaakt worden dat meerdere facturen bevat.

Facturering > Instellingen > Systeem

In het systeem-instellingenscherm van de WATCH Factureringsmodule vinden we de instelling “toon alleen facturen die gereed zijn”.

Systeeminstellingen voor factuuroverzicht support front-end
Figuur 2 Instellingenblok in het systeem-instellingenscherm van de WATCH Factureringsmodule.

Als deze systeeminstelling is aangevinkt, dan zullen alleen die facturen waarbij het veld “gereed?” de waarde “ja” heeft in het factuuroverzicht in de support front-end getoond worden.

Laatste nieuws

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer

Tips voor het mailen vanuit WATCH

Facturen versturen naar klanten, een nieuwsbrief e-mail de deur uit doen, planning-items en afspraken versturen. Het kan allemaal vanuit WATCH zelf. Wij hebben een paar tips voor u opgesteld om mailen vanuit WATCH zo goed mogelijk te laten verlopen.