Facturen inzien en printen

De WATCH Factureringsmodule biedt twee mogelijkheden om uw factuur als PDF-bestand aan te bieden aan klanten. Facturen kunnen vanuit de applicatie als bijlage van een e-mail aan de klant worden verzonden. Een tweede methode is om de klant te laten inloggen in de supportwebsite en deze daar de factuur te laten inzien en indien gewenst te laten uitprinten.

Het factuuroverzicht (Support > Facturen > Factuuroverzicht) dat de klant te zien krijgt op de supportwebsite, kan gefilterd worden op periode en op de betaalstatus van de factuur.

Per regel in het factuuroverzicht kan de factuur als PDF-bestand gegenereerd worden door op het pdf icoon (PDF-icoon ) te klikken.

Factuuroverzicht
Figuur 1 Factuuroverzicht in de support front-end

Door aan de linkerkant van het scherm meerdere vinkvakjes tegelijkertijd aan te vinken en daarna op de “maak factuur pfd” knop te klikken, kan er een PDF-bestand gemaakt worden dat meerdere facturen bevat.

Facturering > Instellingen > Systeem

In het systeem-instellingenscherm van de WATCH Factureringsmodule vinden we de instelling “toon alleen facturen die gereed zijn”.

Systeeminstellingen voor factuuroverzicht support front-end
Figuur 2 Instellingenblok in het systeem-instellingenscherm van de WATCH Factureringsmodule.

Als deze systeeminstelling is aangevinkt, dan zullen alleen die facturen waarbij het veld “gereed?” de waarde “ja” heeft in het factuuroverzicht in de support front-end getoond worden.

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.