WATCH bestellen

Vul onderstaand formulier in om WATCH direct te bestellen. Als voor de huurvariant gekozen wordt, zal de software direct na het bestellen geïnstalleerd worden en worden de inloggegevens naar het opgegeven e-mail adres verzonden. Bij de koopvariant zal er eerst een orderbevestiging verstuurd worden. Als deze orderbevestiging ondertekend in ons bezit is, wordt de software via onze support site beschikbaar gesteld voor installatie.

Bedrijf, contactpersoon en accountnaam

bedrijf   contactpersoon
naam*   achternaam*
adres   voornaam*
postbus   voorletters*
postcode*   tussenvoegsel
plaats*   geslacht*
land*   e-mail adres*
  telefoon
accountnaam en wachtwoord   mobiel
accountnaam*  
nummers, letters het "-" en "_" teken  
wachtwoord*  
6-15 karakters waarvan minstens 1 nummeriek  
bevestig wachtwoord*  
 

Modules en gebruikers

WATCH wordt standaard uitgeleverd met 10 gebruikerslicenties. Als meer licenties nodig zijn, moet het aantal hieronder aangepast worden. Na het kiezen van het juiste aantal gebruikers kan via de keuzevakjes de te bestellen modules aangegeven worden. Bij aanschaf van meerdere modules kan het voordelig zijn om voor WATCH Compleet te kiezen. WATCH Compleet bevat alle vier WATCH modules.

aantal gebruikers*  
 
modules   huur per maand koopbedrag(eenmalig) updates per jaar(15%)
WATCH urenregistratie      
WATCH facturering      
WATCH agenda & planning      
WATCH relatiebeheer      
  totaal:      
 
WATCH Compleet   €150,00 €2500,00 €375,00
 

Bestelling

Bij de koopvariant wordt alleen de software uitgeleverd. U bent zelf verantwoordelijk voor de installatie van de software op een webserver waarop PHP en MySQL beschikbaar zijn. Bij een bestelling van de koopvariant wordt eerst een orderbevestiging verstuurd die ondertekend teruggezonden dient te worden.

Bij de huurvariant zorgt Musthave voor hosting, installatie, upgrades en een dagelijkse back-up. U ontvangt alleen een mail met de inloggegevens en kunt snel aan de slag. De minimale huurperiode bedraagt 3 maanden. De opzegtermijn na deze drie maanden is 1 maand.

Huurvariant voor de geselecteerde modules per maand
Koopvariant voor de geselecteerde modules eenmalig
Koopvariant voor de geselecteerde modules + upgrades jaarlijks voor updates
Huurvariant voor WATCH Compleet €150,00 per maand
Koopvariant voor WATCH Compleet €2500,00 eenmalig
Koopvariant voor WATCH Compleet + upgrades €2875,00 €375,00 jaarlijks voor updates
 
   

Laatste nieuws

Informatie noteren zonder uren te schrijven

Met de release van versie 5.3 kunt u voortaan ook in het urenscherm informatie noteren bij een projectonderdeel zonder dat u er uren op schrijft.

Lees meer

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer