WATCH bestellen

Vul onderstaand formulier in om WATCH direct te bestellen. Als voor de huurvariant gekozen wordt, zal de software direct na het bestellen geïnstalleerd worden en worden de inloggegevens naar het opgegeven e-mail adres verzonden. Bij de koopvariant zal er eerst een orderbevestiging verstuurd worden. Als deze orderbevestiging ondertekend in ons bezit is, wordt de software via onze support site beschikbaar gesteld voor installatie.

Bedrijf, contactpersoon en accountnaam

bedrijf   contactpersoon
naam*   achternaam*
adres   voornaam*
postbus   voorletters*
postcode*   tussenvoegsel
plaats*   geslacht*
land*   e-mail adres*
  telefoon
accountnaam en wachtwoord   mobiel
accountnaam*  
nummers, letters het "-" en "_" teken  
wachtwoord*  
6-15 karakters waarvan minstens 1 nummeriek  
bevestig wachtwoord*  
 

Modules en gebruikers

WATCH wordt standaard uitgeleverd met 10 gebruikerslicenties. Als meer licenties nodig zijn, moet het aantal hieronder aangepast worden. Na het kiezen van het juiste aantal gebruikers kan via de keuzevakjes de te bestellen modules aangegeven worden. Bij aanschaf van meerdere modules kan het voordelig zijn om voor WATCH Compleet te kiezen. WATCH Compleet bevat alle vier WATCH modules.

aantal gebruikers*  
 
modules   huur per maand koopbedrag(eenmalig) updates per jaar(15%)
WATCH urenregistratie      
WATCH facturering      
WATCH agenda & planning      
WATCH relatiebeheer      
  totaal:      
 
WATCH Compleet   €150,00 €2500,00 €375,00
 

Bestelling

Bij de koopvariant wordt alleen de software uitgeleverd. U bent zelf verantwoordelijk voor de installatie van de software op een webserver waarop PHP en MySQL beschikbaar zijn. Bij een bestelling van de koopvariant wordt eerst een orderbevestiging verstuurd die ondertekend teruggezonden dient te worden.

Bij de huurvariant zorgt Musthave voor hosting, installatie, upgrades en een dagelijkse back-up. U ontvangt alleen een mail met de inloggegevens en kunt snel aan de slag. De minimale huurperiode bedraagt 3 maanden. De opzegtermijn na deze drie maanden is 1 maand.

Huurvariant voor de geselecteerde modules per maand
Koopvariant voor de geselecteerde modules eenmalig
Koopvariant voor de geselecteerde modules + upgrades jaarlijks voor updates
Huurvariant voor WATCH Compleet €150,00 per maand
Koopvariant voor WATCH Compleet €2500,00 eenmalig
Koopvariant voor WATCH Compleet + upgrades €2875,00 €375,00 jaarlijks voor updates
 
   

Laatste nieuws

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer

WATCH weer up-to-date zonder aan snelheid in te boeten

In WATCH 6.4 vindt u weer vele verbeteringen in uw vertrouwde projectsysteem. U heeft niet alleen meer mogelijkheden, ook de bestaande mogelijkheden zijn bijgewerkt. Bij iedere update letten we er goed op dat het systeem minstens even snel blijft.

Lees meer