KlantenportaalWATCH offertes logo

Communiceer zo efficiënt mogelijk met uw klanten met behulp van de Klantenportaalmodule van WATCH. De module bestaat uit twee delen, het deel waar u gebruik van maakt in WATCH en een online klantenportaal waarop uw klanten kunnen inloggen.

Mogelijkheden

De online documentatie geeft u inzicht in de complete functionaliteit van de Klantenportaalmodule. Deze documentatie is ook als pdf beschikbaar om te downloaden.

Klantenportaal structuur en autorisatie
Meldingen, vragen en verzoeken
Bestanden downloaden
Project rapportages
Facturen inzien en printen
Beheer klantgegevens
Vragenlijst samenstellen
Vragenlijst in laten vullen
Vragenlijst analyseren

Laatste nieuws

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer

WATCH weer up-to-date zonder aan snelheid in te boeten

In WATCH 6.4 vindt u weer vele verbeteringen in uw vertrouwde projectsysteem. U heeft niet alleen meer mogelijkheden, ook de bestaande mogelijkheden zijn bijgewerkt. Bij iedere update letten we er goed op dat het systeem minstens even snel blijft.

Lees meer