Modules in WATCHWATCH modules

de verschillende delen ondersteunen uw gehele proces

WATCH is modulair opgebouwd. U kunt de verschillende delen ieder als zelfstandige applicatie gebruiken. Door te kiezen voor de juiste combinatie van modules voor uw organisatie vormt het daardoor een stevige basis voor zorgeloos projectbeheer.

De WATCH modules sluiten naadloos op elkaar aan. Informatie uit het ene onderdeel is ook beschikbaar in de andere. Dat scheelt u niet alleen tijd, het voorkomt ook fouten!

De WATCH Modules

U kunt in WATCH:

Een keer registreren, meervoudig gebruiken

U maakt in WATCH uw projectinformatie nog maar één keer aan. Deze informatie gebruikt u vervolgens in zowel de Offertemodule, de Planningsmodule als de Urenmodule. Medewerkers kunnen hun uren gemakkelijk registreren of simpelweg overnemen uit de Planningsmodule. Geschreven uren factureert u vervolgens met een paar muisklikken in de Factureringsmodule. Tot slot handelt u in de Klantensupportmodule alle klantvragen en meldingen eenvoudig af.

In de Relatiebeheermodule staan al uw CRM-gegevens. Deze gegevens gebruikt u uiteraard in de overige modules, maar kunt u in WATCH ook gebruiken voor bijvoorbeeld mailingen en het maken van klantselecties.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Samenstelling van uw WATCH-pakket

Speciaal voor u hebben wij een aantal verschillende pakketten samengesteld:

Waar blijven mijn uren?
WATCH voor de non-profit sector
WATCH voor de zakelijke dienstverlening
WATCH compleet

Een andere samenstelling van modules is vanzelfsprekend ook mogelijk. Neem daarvoor gerust contact met ons op. De module WATCH Log is bij ieder pakket als aanvulling mogelijk.

Demonstratie

Probeer WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie. Uiteraard kunt u WATCH ook direct bestellen.

Laatste nieuws

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer

WATCH weer up-to-date zonder aan snelheid in te boeten

In WATCH 6.4 vindt u weer vele verbeteringen in uw vertrouwde projectsysteem. U heeft niet alleen meer mogelijkheden, ook de bestaande mogelijkheden zijn bijgewerkt. Bij iedere update letten we er goed op dat het systeem minstens even snel blijft.

Lees meer