WATCH bestellen

Vul onderstaand formulier in om WATCH direct te bestellen. Als u de huurvariant kiest, dan kunnen wij de software direct na het bestellen installeren en ontvangt u de inloggegevens op het door u opgegeven e-mailadres. Bij de koopvariant ontvangt u eerst een orderbevestiging. Zodra de door u ondertekende orderbevestiging in ons bezit is, wordt de software via onze supportsite beschikbaar gesteld voor installatie. Aangezien een goed begin het halve werk is, raden wij bij zowel de huur- als de koopvariant aan om ook te kiezen voor inrichtingsondersteuning.

Bedrijfsgegevens, contactpersoon en accountnaam

De accountnaam wordt gebruikt als directory naam voor de installatie van WATCH in geval van de huurvariant. De accountnaam en het wachtwoord vormen samen de inloggegevens voor de support website support.watch-projectbeheer.nl.

Bedrijf

Contactpersoon

Accountnaam en wachtwoord

nummers, letters het "-" en "_" teken
6-15 karakters waarvan minstens 1 nummeriek

Modules en gebruikers

WATCH wordt standaard uitgeleverd met 10 gebruikerslicenties. Heeft u meer licenties nodig, dan kunt u het aantal gebruikers hieronder aanpassen. Na het kiezen van het juiste aantal gebruikers kiest u het door u gewenste pakket. Op de prijzenpagina ziet u de samenstelling van de pakketten.

 

combination*

 

Bestelling

Bij de koopvariant wordt alleen de software uitgeleverd. U bent zelf verantwoordelijk voor de installatie van de software op een webserver waarop PHP en MySQL beschikbaar zijn. Bij een bestelling van de koopvariant ontvangt u eerst een orderbevestiging die u ondertekend terug dient te zenden.

Bij de huurvariant zorgt Musthave voor hosting, installatie, upgrades en een dagelijkse back-up. U ontvangt een mail met de inloggegevens en kunt snel aan de slag. De minimale huurperiode bedraagt 3 maanden. De opzegtermijn na deze drie maanden is 1 kalendermaand.

Huurvariant voor het geselecteerde pakket
per maand
Koopvariant voor het geselecteerde pakket
eenmalig
Koopvariant voor het geselecteerde pakket + upgrades
jaarlijks voor updates
 

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.

Lees meer