WATCH bestellen

Vul onderstaand formulier in om WATCH direct te bestellen. Als u de huurvariant kiest, dan kunnen wij de software direct na het bestellen installeren en ontvangt u de inloggegevens op het door u opgegeven e-mailadres. Bij de koopvariant ontvangt u eerst een orderbevestiging. Zodra de door u ondertekende orderbevestiging in ons bezit is, wordt de software via onze supportsite beschikbaar gesteld voor installatie. Aangezien een goed begin het halve werk is, raden wij bij zowel de huur- als de koopvariant aan om ook te kiezen voor inrichtingsondersteuning.

Bedrijfsgegevens, contactpersoon en accountnaam

De accountnaam wordt gebruikt als directory naam voor de installatie van WATCH in geval van de huurvariant. De accountnaam en het wachtwoord vormen samen de inloggegevens voor de support website support.watch-projectbeheer.nl.

Bedrijf

Contactpersoon

Accountnaam en wachtwoord

nummers, letters het "-" en "_" teken
6-15 karakters waarvan minstens 1 nummeriek

Modules en gebruikers

WATCH wordt standaard uitgeleverd met 10 gebruikerslicenties. Heeft u meer licenties nodig, dan kunt u het aantal gebruikers hieronder aanpassen. Na het kiezen van het juiste aantal gebruikers kiest u het door u gewenste pakket. Op de prijzenpagina ziet u de samenstelling van de pakketten.

 

combination*

 

Bestelling

Bij de koopvariant wordt alleen de software uitgeleverd. U bent zelf verantwoordelijk voor de installatie van de software op een webserver waarop PHP en MySQL beschikbaar zijn. Bij een bestelling van de koopvariant ontvangt u eerst een orderbevestiging die u ondertekend terug dient te zenden.

Bij de huurvariant zorgt Musthave voor hosting, installatie, upgrades en een dagelijkse back-up. U ontvangt een mail met de inloggegevens en kunt snel aan de slag. De minimale huurperiode bedraagt 3 maanden. De opzegtermijn na deze drie maanden is 1 kalendermaand.

Huurvariant voor het geselecteerde pakket
per maand
Koopvariant voor het geselecteerde pakket
eenmalig
Koopvariant voor het geselecteerde pakket + upgrades
jaarlijks voor updates
 

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer