Flexibel

Flexibel projectbeheer

Hoe u uw projecten ook heeft ingericht, u kunt ze beheren in WATCH. En komt u er niet uit, dan helpen wij u graag.

Aangepast aan uw proces

U hoeft uw bedrijfsproces niet aan te passen als u WATCH gaat gebruiken. Het pakket kan praktisch altijd zo ingericht worden dat het zich aanpast aan uw proces. WATCH helpt u bovendien graag bij deze eerste inrichting.

Onbeperkt eigen velden aanmaken

U kunt al uw informatie in WATCH registreren. U kunt namelijk zelf onbeperkt eigen velden aanmaken met behulp van kenmerken en domeinen. Kenmerken kunt u toepassen op een project, een projectonderdeel, een medewerker, een relatie, een contactpersoon, een werkdag of een factuur. En alle typen kenmerken zijn mogelijk, van ja/nee velden, tekstvelden tot en met geheel zelf samen te stellen lijsten (domeinen). Als u dat wenst, kunt u bovendien zelf bestanden toevoegen aan het systeem.

Altijd en overal

Uw medewerkers kunnen met WATCH mobiel altijd en overal de eigen uren en planning bijhouden. WATCH is namelijk een online applicatie. Bovendien is er ook een mobiele versie voor onderweg. Deze lichtere versie laadt snel en kan op iedere smartphone en tablet worden gebruikt.

Autorisatie

Per groep gebruikers kunt u in WATCH de rechten tot op detailniveau instellen. Zo bepaalt u zelf wie welke informatie kan zien en registreren.

Maatwerk

Heeft u hulp nodig bij de inrichting of heeft u behoefte aan extra mogelijkheden in WATCH? Geen probleem! Wij helpen u snel en tegen lage uurtarieven.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Demonstratie

Probeer WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie.

WATCH, zorgeloos projectbeheer

Klantervaringen

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.

Lees meer