Flexibel

Flexibel projectbeheer

Hoe u uw projecten ook heeft ingericht, u kunt ze beheren in WATCH. En komt u er niet uit, dan helpen wij u graag.

Aangepast aan uw proces

U hoeft uw bedrijfsproces niet aan te passen als u WATCH gaat gebruiken. Het pakket kan praktisch altijd zo ingericht worden dat het zich aanpast aan uw proces. WATCH helpt u bovendien graag bij deze eerste inrichting.

Onbeperkt eigen velden aanmaken

U kunt al uw informatie in WATCH registreren. U kunt namelijk zelf onbeperkt eigen velden aanmaken met behulp van kenmerken en domeinen. Kenmerken kunt u toepassen op een project, een projectonderdeel, een medewerker, een relatie, een contactpersoon, een werkdag of een factuur. En alle typen kenmerken zijn mogelijk, van ja/nee velden, tekstvelden tot en met geheel zelf samen te stellen lijsten (domeinen). Als u dat wenst, kunt u bovendien zelf bestanden toevoegen aan het systeem.

Altijd en overal

Uw medewerkers kunnen met WATCH mobiel altijd en overal de eigen uren en planning bijhouden. WATCH is namelijk een online applicatie. Bovendien is er ook een mobiele versie voor onderweg. Deze lichtere versie laadt snel en kan op iedere smartphone en tablet worden gebruikt.

Autorisatie

Per groep gebruikers kunt u in WATCH de rechten tot op detailniveau instellen. Zo bepaalt u zelf wie welke informatie kan zien en registreren.

Maatwerk

Heeft u hulp nodig bij de inrichting of heeft u behoefte aan extra mogelijkheden in WATCH? Geen probleem! Wij helpen u snel en tegen lage uurtarieven.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Demonstratie

Probeer WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie.

WATCH, zorgeloos projectbeheer

Klantervaringen

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer