Uitlegvideo's

WATCH structuur

Structuur

Begin met het bekijken van de stuctuur uitlegvideo. Als de gegevensstructuur van WATCH duidelijk is, zijn de overige uitlegvideo's beter te begrijpen.

urenregistratie

Urenregistratiescherm

In deze uitlegvideo bekijken we het urenregistratiescherm van WATCH. Het urenregistratiescherm is het belangrijkste scherm van de applicatie. Hoe eenvoudiger het is voor een medewerker om zijn uren te registreren hoe beter de kwaliteit van verzamelde gegevens.

autorisatie

Autorisatie

In de uitlegvideo over de autorisatie wordt uitgelegd hoe je er voor zorgt dat gebruikers de juiste schermen tot hun beschikking hebben en hoe ze binnen deze schermen de voor hen relevante gegevens zien.

project maken

Project maken

In deze 'project maken' uitlegvideo gaan we eerst kort in op de projectstructuur in WATCH. We laten vervolgens een drietal voorbeelden zien van mogelijke projectstructuren. Daarna wordt getoond hoe nieuwe projecten in WATCH kunnen worden aangemaakt: met de hand, door bestaande projecten te kopiëren en door gebruik te maken van standaardprojecten (project-templates).

kenmerken

Kenmerken

In de kenmerken uitlegvideo wordt duidelijk gemaakt hoe in WATCH extra velden kunnen worden aangemaakt en gestructureerd voor klanten, projecten, contactpersonen etc.

rapportages

Project- en medewerkerrapportages

In de project- en medewerkerrapportages uitlegvideo kijken we naar de projectrapportages en de medewerkerrapportages van de urenregistratiemodule.

validatie

Validatie

In de validatie uitlegvideo laten we de vier stappen van het validatieproces in WATCH zien. De medewerker geeft de week gereed. De projectleiders kunnen de uren vervolgens controleren en valideren. Daarna is de manager aan de beurt om de complete week van een medewerker te valideren. En als laatste stap kan ook de externe projectleider van de klant nog een controle uitvoeren.

planning module

Planning module

In de planning uitlegvideo laten we zien welke planningschermen er zijn in WATCH. We laten vervolgens zien hoe de autorisatie met betrekking tot de planning geregeld is. Daarna demonstreren we hoe nieuwe planning-items aangemaakt kunnen worden en bestaande planning-items kunnen worden aangepast. Tot slot tonen we hoe de planning ook een rol kan spelen in het urenregistratiescherm.

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer