Uitlegvideo's

Structuur

Begin met het bekijken van de stuctuur uitlegvideo. Als de gegevensstructuur van WATCH duidelijk is, zijn de overige uitlegvideo's beter te begrijpen.

Urenregistratiescherm

In deze uitlegvideo bekijken we het urenregistratiescherm van WATCH. Het urenregistratiescherm is het belangrijkste scherm van de applicatie. Hoe eenvoudiger het is voor een medewerker om zijn uren te registreren hoe beter de kwaliteit van verzamelde gegevens.

Autorisatie

In de uitlegvideo over de autorisatie wordt uitgelegd hoe je er voor zorgt dat gebruikers de juiste schermen tot hun beschikking hebben en hoe ze binnen deze schermen de voor hen relevante gegevens zien.

Kenmerken

In de kenmerken uitlegvideo wordt duidelijk gemaakt hoe in WATCH extra velden kunnen worden aangemaakt en gestructureerd voor klanten, projecten, contactpersonen etc.

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer