Videospeler werkbalk

Wanneer er met de muis over de video wordt bewogen, wordt de werkbalk van de videospeler weergegeven.

werkbalk videospeler

Afspelen en pauzeren

afspelenpauzeren

Met de knop aan de linkerkant kan de video gepauzeerd en gestart worden. De video kan ook gepauzeerd en gestart worden door op een willekeurige plek in de videospeler te klikken.

Voor en achteruit

5 seconden terug5 seconden vooruit

Door middel van de knoppen rechts naast de afspeel/pauze-knop kan vijf seconden naar voren of naar achteren gesprongen worden in de video.

Dempen

geluid speeltgeluid is gedemptvolume slider

Vervolgens zien we de knop waarmee  het geluid van de video aan- en uitgeschakeld kan worden. Als er met de muis over deze knop wordt bewogen verschijnt ook de volume balk waarmee het geluid harder en zachter gezet kan worden.

Speeltijd

speelduur

Als laaste item in de linkerkant van de werkbalk zien we hoe ver het afspelen van de video al gevorderd is en daarachter zien we de totale duur van de video.

Ondertiteling

ondertiteling

Aan de linkerkant van het scherm zien we een knop om de ondertiteling van de video aan en uit te zetten.

Inhoudsopgaven en zoeken

doorzoeken

Als er op de inhoudsopgave knop gedrukt wordt, verschijnt er aan de linkerkant van het scherm een veld waarmee in de tekst van de video gezocht kan worden. Het zoekresultaat wordt direct getoond onder het zoekveld. Als er op een zoekresultaat geklikt wordt verspringt de video direct naar het fragment waarin deze tekst voorkomt.

Als het zoeken veld leeg is wordt de inhoudsopgave van de video getoond. Als er op een item in de inhoudsopgaven geklikt wordt, verspringt de video direct naar het betreffende deel van de video.

Volledig scherm

volledig scherm

Als op de laatste knop gedrukt wordt, wordt de video scherm-vullend afgespeeld. Dit effect kan ook bereikt worden door op een willekeurige plek in de video te dubbelklikken.

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer