UrenregistratieLogo urenregistratie

Uw werknemers zijn het grootste kapitaal van uw onderneming en tegelijkertijd ook uw grootste kostenpost. Het is dus van groot belang om medewerkers efficient in te zetten. WATCH urenregistratie maakt zowel het tijdschrijven als de analyse van reeds geregistreerde gegevens eenvoudig.

Mogelijkheden

De online documentatie geeft u inzicht in de complete functionaliteit van de module Urenregistratie. Deze documentatie is ook als pdf beschikbaar om te downloaden.

Urenregistratie structuur
Beginnen met urenregistratie
Project voorbeelden
Standaard-projecten & projecten kopiëren
Inrichten urenregistratiescherm
Autorisatie en filteren
Kenmerken
Validatie
Externe validatie
Status verwerkt
Status projecten, projectonderdelen en resources
Budgetbescheming uren
Budgetbescherming euro's
Vakantiedagenwet
Loonelementen
Einddatum waarschuwingen
Views in WATCH

WATCH Mobiel

WATCH Mobile is een uitbreiding op de WATCH webapplicaties voor Urenregistratie, Agenda & planning en Relatiebeheer. De mobiele versie van WATCH bevat niet alle functionaliteit van de “reguliere” WATCH applicatie, maar het biedt een handige subset die onderweg invoeren en raadplegen van de WATCH gegevens via een smartphone mogelijk maakt.

WATCH Mobile inleiding
WATCH Mobile algemeen
WATCH Mobile urenregistratie

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer