Urenregistratieschermen

Er zijn twee urenregistratieschermen in de applicatie. Een voor het tijdschrijven door een medewerker en een voor het tijdschrijven door een manager.

Urenregistratie medewerker

Het urenregistratiescherm is via een aantal instellingen aanpasbaar. De eerste afbeelding toont het urenregistratiescherm in zijn meest eenvoudige vorm.

urenregistratiescherm zonder extra opties

De tweede afbeelding toont hetzelfde urenregistratiescherm maar nu met een aantal exta mogelijkheden ingeschakeld. De projectonderdelen zijn nu bijvoorbeeld gegroepeerd per project en projecten kunnen door klikken op + en - iconen in en uitgeklapt worden. In onderstaand scherm kunnen uren met de hand ingevoerd worden en kan de tijd gemeten worden door het starten en stoppen van de tijd met het klok icoon. Naast de projectonderdeelcode zijn achtereenvolgens de dagen tot de deadline, de uren te gaan op projectonderdeel niveau en de uren te gaan op medewerker niveau te zien.

urenregistratiescherm met extra opties

Manager urenregistratiescherm

In het manager urenregistratiescherm kan een manager de uren invoeren van meerdere medewerkers in een en hetzelfde scherm.

manager urenregistratiescherm

Laatste nieuws

Informatie noteren zonder uren te schrijven

Met de release van versie 5.3 kunt u voortaan ook in het urenscherm informatie noteren bij een projectonderdeel zonder dat u er uren op schrijft.

Lees meer

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer