Urenregistratieschermen

Er zijn twee urenregistratieschermen in de applicatie. Een voor het tijdschrijven door een medewerker en een voor het tijdschrijven door een manager.

Urenregistratie medewerker

Het urenregistratiescherm is via een aantal instellingen aanpasbaar. De eerste afbeelding toont het urenregistratiescherm in zijn meest eenvoudige vorm.

urenregistratiescherm zonder extra opties

De tweede afbeelding toont hetzelfde urenregistratiescherm maar nu met een aantal exta mogelijkheden ingeschakeld. De projectonderdelen zijn nu bijvoorbeeld gegroepeerd per project en projecten kunnen door klikken op + en - iconen in en uitgeklapt worden. In onderstaand scherm kunnen uren met de hand ingevoerd worden en kan de tijd gemeten worden door het starten en stoppen van de tijd met het klok icoon. Naast de projectonderdeelcode zijn achtereenvolgens de dagen tot de deadline, de uren te gaan op projectonderdeel niveau en de uren te gaan op medewerker niveau te zien.

urenregistratiescherm met extra opties

Manager urenregistratiescherm

In het manager urenregistratiescherm kan een manager de uren invoeren van meerdere medewerkers in een en hetzelfde scherm.

manager urenregistratiescherm

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer