Urenregistratieschermen

Er zijn twee urenregistratieschermen in de applicatie. Een voor het tijdschrijven door een medewerker en een voor het tijdschrijven door een manager.

Urenregistratie medewerker

Het urenregistratiescherm is via een aantal instellingen aanpasbaar. De eerste afbeelding toont het urenregistratiescherm in zijn meest eenvoudige vorm.

urenregistratiescherm zonder extra opties

De tweede afbeelding toont hetzelfde urenregistratiescherm maar nu met een aantal exta mogelijkheden ingeschakeld. De projectonderdelen zijn nu bijvoorbeeld gegroepeerd per project en projecten kunnen door klikken op + en - iconen in en uitgeklapt worden. In onderstaand scherm kunnen uren met de hand ingevoerd worden en kan de tijd gemeten worden door het starten en stoppen van de tijd met het klok icoon. Naast de projectonderdeelcode zijn achtereenvolgens de dagen tot de deadline, de uren te gaan op projectonderdeel niveau en de uren te gaan op medewerker niveau te zien.

urenregistratiescherm met extra opties

Manager urenregistratiescherm

In het manager urenregistratiescherm kan een manager de uren invoeren van meerdere medewerkers in een en hetzelfde scherm.

manager urenregistratiescherm

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.

Lees meer