Urenregistratieschermen

Er zijn twee urenregistratieschermen in de applicatie. Een voor het tijdschrijven door een medewerker en een voor het tijdschrijven door een manager.

Urenregistratie medewerker

Het urenregistratiescherm is via een aantal instellingen aanpasbaar. De eerste afbeelding toont het urenregistratiescherm in zijn meest eenvoudige vorm.

urenregistratiescherm zonder extra opties

De tweede afbeelding toont hetzelfde urenregistratiescherm maar nu met een aantal exta mogelijkheden ingeschakeld. De projectonderdelen zijn nu bijvoorbeeld gegroepeerd per project en projecten kunnen door klikken op + en - iconen in en uitgeklapt worden. In onderstaand scherm kunnen uren met de hand ingevoerd worden en kan de tijd gemeten worden door het starten en stoppen van de tijd met het klok icoon. Naast de projectonderdeelcode zijn achtereenvolgens de dagen tot de deadline, de uren te gaan op projectonderdeel niveau en de uren te gaan op medewerker niveau te zien.

urenregistratiescherm met extra opties

Manager urenregistratiescherm

In het manager urenregistratiescherm kan een manager de uren invoeren van meerdere medewerkers in een en hetzelfde scherm.

manager urenregistratiescherm

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer