WATCH urenregistratie in video's

De onderstaande video's bieden inzicht in de functionaliteit van de WATCH projectbeheer applicatie. Kies voor de korte route om snel een eerste indruk te krijgen. Kies voor alleen urenregistratie' om u te concentreren op deze module. Kies voor 'alles zien!' om ook een blik te werpen op de plannings- en de facturatiemodule.

Kies uw route:

WATCH uitlegvideo's

In de uitlegvideo’s krijgt u een demonstratie van de belangrijkste functionaliteit van de WATCH urenregistratiemodule en werpen we ook een blik op de mogelijkheden van de planning- en facturatiemodule. Door de video’s in de juiste volgorde te bekijken krijgt u van ons hetzelfde verhaal dat we ook tijdens een live demo vertellen, maar nu eenvoudig en snel vanachter uw scherm.

Hoe nu verder?

Indien de video's uw interesse hebben gewekt, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we WATCH in uw organisatie kunnen implementeren. Bent u nu al overtuigd van de meerwaarde van WATCH voor uw organisatie, ga dan direct naar de bestelpagina. We installeren dan uw eigen omgeving, zodat u snel aan de slag kunt.

Laatste nieuws

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer

WATCH weer up-to-date zonder aan snelheid in te boeten

In WATCH 6.4 vindt u weer vele verbeteringen in uw vertrouwde projectsysteem. U heeft niet alleen meer mogelijkheden, ook de bestaande mogelijkheden zijn bijgewerkt. Bij iedere update letten we er goed op dat het systeem minstens even snel blijft.

Lees meer