Agenda & planningAgenda en planning logo groot

Direct overzicht met de project planning software van WATCH

Liggen uw projecten op schema? Komt u de gemaakte afspraken na? Hoe productief is uw organisatie? De Planningsmodule van WATCH biedt overzicht. Gebruik onze project planning software voor een zorgeloze projectplanning.

Overzicht biedt inzicht

U plant eenvoudig projecten en afspraken in en kunt zien in hoeverre uw planning overeenkomt met de realisatie. Zowel planning als afspraken bekijkt u in één oogopslag. Van één medewerker, van een groep medewerkers of in totaal. Met de Planningsmodule krijgt u inzicht in de productiviteit van uw organisatie.

fragment rapport planning versus geregistreerd
Geplande uren versus geregistreerde uren op projectniveau, projectonderdeelniveau en resourceniveau

Flexibel

 • Aangepast aan uw proces: U hoeft uw bedrijfsproces niet aan te passen als u de project planning software van WATCH gaat gebruiken. Het pakket kan praktisch altijd zo ingericht worden dat het zich aanpast aan uw proces.
 • Registreer wat u wilt: Met behulp van kenmerken en domeinen maakt u eenvoudig en onbeperkt eigen velden aan, zoals bijvoorbeeld een gespreksverslag.
 • Werken in de cloud: Voor optimale bereikbaarheid, zowel op kantoor als thuis en 24/7.
 • Met de mobiele versie altijd en overal WATCH gebruiken: De mobiele app laadt snel en is op iedere smartphone en tablet te gebruiken.
 • Autorisatie tot in detail: Met de autorisatiestructuur kunt u als beheerder tot in detail zelf bepalen wie welke informatie kan aanmaken, aanpassen, invullen en bekijken. 

fragment van de het agendascherm
Fragment van agenda met algemene agenda-items, planning-items en afspraken.

Compleet

U kunt uw complete projectadministratie aan WATCH toevertrouwen. WATCH is namelijk modulair opgebouwd. Informatie uit de ene module gebruikt u zonder probleem in de andere. Zo kunt u met een druk op de knop de gerealiseerde planning uit de project planning software overnemen in uw urenregistratie.

Hoe werkt het?

 • In de Planningsmodule maakt u eenvoudig nieuwe projecten aan.
 • Maakt u gebruik van de Offertemodule, dan kunt u de projecten uit deze module zelfs met een druk op de knop overnemen.
 • Naast algemene informatie over het project, zoals de projectonderdelen, de uurtarieven en de resources, voegt u in deze module de planning van het project toe.
 • U en uw medewerkers plannen vervolgens projecten en afspraken in.
 • Omdat u werkzaamheden en medewerkers ook aan disciplines kunt toekennen, ziet u gelijk waar voor die bepaalde taak ruimte is bij uw medewerkers.
 • Zowel planning als afspraken kunt u in één oogopslag in de project planning software bekijken.
 • In de documentatie vindt u gedetailleerde informatie over het gebruik van de Planningsmodule.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Bekijk de schermafdrukken voor een snelle en accurate indruk van de WATCH Agenda & planning software:

Agenda en planning
Agenda-items maken
Rechten agenda-items
Disciplines

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Demonstratie

Probeer de project planning software van WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie.   

Bestellen  Contact  Demo

Goed projectmanagement vergroot de kans dat uw projecten slagen. Wij hebben voor u 10 projectmanagement tips op een rij gezet.

Meer LEZEN over agenda & planning software van WATCH?

Agenda & planning structuur

In de module Agenda & Planning worden drie verschillende typen agenda-items gebruikt:

 • Algemene agenda-items
 • Planning-items
 • Afspraak-items
Leer meer …

Beginnen met agenda & planning

De minimale stappen om te beginnen met de project planning software van WATCH zijn de volgende:

 1. Maak een medewerker aan
 2. Voeg eventueel algemene agenda-items toe
 3. Maak een klant aan
 4. Maak een contactpersoon aan
 5. Voeg eventueel afspraak-tems toe
 6. Maak een project aan
 7. Maak projectonderdelen aan
 8. Maak resources aan
 9. Voeg eventuele plannings-items toe
Leer meer …

Agenda-items maken

In de maandagenda en de planbordpagina onderscheiden we drie verschillende kleuren pictogrammen voor het toevoegen van deze verschillende agenda-items. Het witte pictogram (algemeen item icoon) is voor het toevoegen van een algemeen agenda-item. Het gele pictogram (planning item icoon) is voor het toevoegen van een planning-item en het blauwe pictogram (afspraak item icoon) is voor het toevoegen van een afspraak-item.

Lees meer …

Weergave agenda-items

Standaard worden de projectcode, projectonderdeelcode en de start- en eindtijd (tenzij “hele dag” is aangevinkt) in de planning-items weergegeven in de maandagenda en in het planbord.

Lees meer …

Rechten agenda-items

In het document “autorisatie en filteren” van de module Urenregistratie wordt beschreven hoe de verschillende groepen toegang hebben tot verschillende pagina's en ook hoe de gegevens in deze pagina's gefilterd kunnen worden voor projectleiders, managers en medewerkers. Voor agenda-items is een aparte rechteninstellingenscherm die gebruikt kan worden om de rechten met betrekking tot de agenda-item voor iedere individuele medewerker voor elk van de drie soorten agenda-items in te stellen.

Lees meer …

Communicatie agenda-items

Bij het invoeren van agenda-items in de maandkalender of in het planbord kunnen deze nieuw ingevoerde items naar externe agenda pakketten gecommuniceerd worden met behulp van e-mail en het een iCalendar-bestand bijlage. In het systeeminstellingenscherm kan voor elk van de drie typen agenda-items ingesteld worden hoe ze met elkaar moeten communiceren.

Lees meer …

beheer disciplines

In het planbord, planoverzicht en kennismatrix spelen disciplines een belangrijke rol bij de planning van en controle op de beschikbaarheid van medewerkers die over de juiste disciplines voor de projectonderdelen beschikken waarvoor ze worden ingepland.

Lees meer …

Klantervaringen

WATCH Modules


WATCH Offertes module
Offertes

 

WATCH Offertes module
Agenda & planning

 

WATCH Offertes module
Urenregistratie

 

WATCH Offertes module
Facturering

 

WATCH Offertes module
Support

 

WATCH Offertes module
Relatiebeheer

 

WATCH Log module
WATCH Log

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer