Disciplines schermen

In het planbord, het planoverzicht en de kennismatrix spelen disciplines een belangrijke rol bij de planning van de juiste medewerkers op de juiste projecten en projectonderdelen.

Disciplines

In de beheerpagina Disciplines kunnen de disciplines worden gedefinieerd.

beheerpagina disciplines

Kennismatrix

In de kennismatrix worden de scores voor meerdere medewerkers en meerdere disciplines in een matrixoverzicht getoond en beheerd.

kennismatrix 

Filteren in planbord

In het planbord kan door te filteren op discipline het aantal te tonen medewerkers worden beperkt. In onderstaand voorbeeld worden in het planbord alleen medewerkers getoond met een score op de discipline ENGELS die hoger is dan een 6.

planbord met disciplinefilter  

Filtering in Planoverzicht

De filteropties in het planbord zijn dezelfde als de filteropties in het planoverzicht waar beschikbaarheid op weekniveau wordt getoond.

discipline filtering in planoverzicht

Discipline overzicht

In het discipline overzicht kan gezocht worden naar beschikbaarheid van een bepaalde discipline op weekniveau. Door te klikken op de + iconen kan er dieper ingezoomd worden op scoreniveau en daarna tot op medewerker niveau

discipline overzicht

 

Laatste nieuws

Uw uurtarieven indexeren

In WATCH is er een apart scherm om uw uurtarieven te indexeren. Door dit scherm te gebruiken, indexeert u de tarieven alleen voor toekomstige uren. Uren die in het verleden zijn geschreven houden het oude tarief.

Lees meer

Haal alles uit WATCH met de MaxWATCH sessie

WATCH zit bomvol mogelijkheden. We zien bij klanten dat ze lang niet al deze mogelijkheden inzetten. Tijdens een MaxWATCH-sessie zorgen we voor de perfecte match!

Lees meer

Prijsaanpassingen per 1 januari 2023

Musthave voert per 1 januari 2023 sinds jaren een prijsaanpassing door. Iedere klant krijgt hierover nog persoonlijk bericht.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer