Disciplines schermen

In het planbord, het planoverzicht en de kennismatrix spelen disciplines een belangrijke rol bij de planning van de juiste medewerkers op de juiste projecten en projectonderdelen.

Disciplines

In de beheerpagina Disciplines kunnen de disciplines worden gedefinieerd.

beheerpagina disciplines

Kennismatrix

In de kennismatrix worden de scores voor meerdere medewerkers en meerdere disciplines in een matrixoverzicht getoond en beheerd.

kennismatrix 

Filteren in planbord

In het planbord kan door te filteren op discipline het aantal te tonen medewerkers worden beperkt. In onderstaand voorbeeld worden in het planbord alleen medewerkers getoond met een score op de discipline ENGELS die hoger is dan een 6.

planbord met disciplinefilter  

Filtering in Planoverzicht

De filteropties in het planbord zijn dezelfde als de filteropties in het planoverzicht waar beschikbaarheid op weekniveau wordt getoond.

discipline filtering in planoverzicht

Discipline overzicht

In het discipline overizicht kan gezocht worden naar beschikbaarheid van een bepaalde discipline op weekniveau. Door te klikken op de + iconen kan er dieper ingezoomd worden op scoreniveau en daarna tot op medewerker niveau

discipline overzicht

 

Laatste nieuws

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer

Tips voor het mailen vanuit WATCH

Facturen versturen naar klanten, een nieuwsbrief e-mail de deur uit doen, planning-items en afspraken versturen. Het kan allemaal vanuit WATCH zelf. Wij hebben een paar tips voor u opgesteld om mailen vanuit WATCH zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer