Disciplines schermen

In het planbord, het planoverzicht en de kennismatrix spelen disciplines een belangrijke rol bij de planning van de juiste medewerkers op de juiste projecten en projectonderdelen.

Disciplines

In de beheerpagina Disciplines kunnen de disciplines worden gedefinieerd.

beheerpagina disciplines

Kennismatrix

In de kennismatrix worden de scores voor meerdere medewerkers en meerdere disciplines in een matrixoverzicht getoond en beheerd.

kennismatrix 

Filteren in planbord

In het planbord kan door te filteren op discipline het aantal te tonen medewerkers worden beperkt. In onderstaand voorbeeld worden in het planbord alleen medewerkers getoond met een score op de discipline ENGELS die hoger is dan een 6.

planbord met disciplinefilter  

Filtering in Planoverzicht

De filteropties in het planbord zijn dezelfde als de filteropties in het planoverzicht waar beschikbaarheid op weekniveau wordt getoond.

discipline filtering in planoverzicht

Discipline overzicht

In het discipline overzicht kan gezocht worden naar beschikbaarheid van een bepaalde discipline op weekniveau. Door te klikken op de + iconen kan er dieper ingezoomd worden op scoreniveau en daarna tot op medewerker niveau

discipline overzicht

 

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.

Lees meer