Disciplines schermen

In het planbord, het planoverzicht en de kennismatrix spelen disciplines een belangrijke rol bij de planning van de juiste medewerkers op de juiste projecten en projectonderdelen.

Disciplines

In de beheerpagina Disciplines kunnen de disciplines worden gedefinieerd.

beheerpagina disciplines

Kennismatrix

In de kennismatrix worden de scores voor meerdere medewerkers en meerdere disciplines in een matrixoverzicht getoond en beheerd.

kennismatrix 

Filteren in planbord

In het planbord kan door te filteren op discipline het aantal te tonen medewerkers worden beperkt. In onderstaand voorbeeld worden in het planbord alleen medewerkers getoond met een score op de discipline ENGELS die hoger is dan een 6.

planbord met disciplinefilter  

Filtering in Planoverzicht

De filteropties in het planbord zijn dezelfde als de filteropties in het planoverzicht waar beschikbaarheid op weekniveau wordt getoond.

discipline filtering in planoverzicht

Discipline overzicht

In het discipline overzicht kan gezocht worden naar beschikbaarheid van een bepaalde discipline op weekniveau. Door te klikken op de + iconen kan er dieper ingezoomd worden op scoreniveau en daarna tot op medewerker niveau

discipline overzicht

 

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer