Disciplines schermen

In het planbord, het planoverzicht en de kennismatrix spelen disciplines een belangrijke rol bij de planning van de juiste medewerkers op de juiste projecten en projectonderdelen.

Disciplines

In de beheerpagina Disciplines kunnen de disciplines worden gedefinieerd.

beheerpagina disciplines

Kennismatrix

In de kennismatrix worden de scores voor meerdere medewerkers en meerdere disciplines in een matrixoverzicht getoond en beheerd.

kennismatrix 

Filteren in planbord

In het planbord kan door te filteren op discipline het aantal te tonen medewerkers worden beperkt. In onderstaand voorbeeld worden in het planbord alleen medewerkers getoond met een score op de discipline ENGELS die hoger is dan een 6.

planbord met disciplinefilter  

Filtering in Planoverzicht

De filteropties in het planbord zijn dezelfde als de filteropties in het planoverzicht waar beschikbaarheid op weekniveau wordt getoond.

discipline filtering in planoverzicht

Discipline overzicht

In het discipline overzicht kan gezocht worden naar beschikbaarheid van een bepaalde discipline op weekniveau. Door te klikken op de + iconen kan er dieper ingezoomd worden op scoreniveau en daarna tot op medewerker niveau

discipline overzicht

 

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer