Zakelijke dienstverlening

Zorgeloos projectbeheer voor de zakelijke dienstverlening

U maakt offertes, stelt planningen op, schrijft uren en factureert deze. Zou het niet fijn zijn als de informatie uit uw offertes direct in uw planning en urenregistratie wordt overgenomen? Dat de geschreven uren direct en eenvoudig in hetzelfde systeem kunnen worden gefactureerd? En dat u eenvoudig al uw klantrelaties in hetzelfde systeem kunt beheren? In WATCH kan het. Zo zorgt WATCH voor zorgeloos projectbeheer.

Grip op alle onderdelen van uw Projectadministratie

WATCH is het meest complete projectbeheersysteem voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening. U kunt het gebruiken voor alle onderdelen van uw projectadministratie. Daarbij is WATCH modulair opgebouwd, zodat u de informatie uit de ene module kunt gebruiken in de andere. U hoeft dus niets meer over te typen of te kopiëren. Zo bespaart u niet alleen tijd. U maakt ook minder fouten. Ons pakket voor de zakelijke dienstverlening bestaat uit vijf verschillende modules: de Offertemodule, de Planningsmodule, de Urenmodule en de Facturingsmodule, aangevuld met de module Relatiebeheer voor uw klantrelatiebeheer.

Eenvoudig

Gemak dient de mens. WATCH is daarom voor uw medewerkers heel eenvoudig in gebruik.

Flexibel

  • Aangepast aan uw proces: U hoeft uw bedrijfsproces niet aan te passen als u WATCH gaat gebruiken. Het pakket kan praktisch altijd zo ingericht worden dat het zich aanpast aan uw proces. Het is geschikt voor diverse sectoren en bedrijven.
  • Registreer wat u wilt: Met behulp van kenmerken en domeinen maakt u eenvoudig en onbeperkt eigen velden aan. Dat geldt voor alle projectbeheermodules, maar ook voor het systeem voor klantrelatiebeheer. Ook voegt u met gemak bestanden toe aan bijvoorbeeld uren, projecten of contactpersonen.
  • Kosten en artikelen: Voeg kosten en artikelen toe aan geschreven uren of maandelijks aan projectonderdelen.
  • Werken in de cloud: Voor optimale bereikbaarheid, zowel op kantoor als thuis en 24/7.
  • Met de mobiele versie zelfs onderweg te gebruiken: De mobiele versie laadt snel en is en op iedere smartphone en tablet te gebruiken.
  • Autorisatie tot in detail: Met de autorisatiestructuur kunt u als beheerder tot in detail zelf bepalen wie welke informatie kan aanmaken, aanpassen, invullen en bekijken.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Demonstratie

Probeer WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie.

Neem contact op Bestel dit pakket

Andere pakketten

WATCH heeft voor verschillende sectoren verschillende pakketten samengesteld. Heeft u naast klantrelatiebeheer ook behoefte aan een module waarmee u het support aan uw klanten kunt ondersteunen? Kies dan voor het Compleet pakket. Hoeft u geen offertes te schrijven of facturen te versturen? Kijk dan eens naar het pakket Non profit of het pakket Alleen uren.

WATCH, zorgeloos projectbeheer

Klantervaringen

Laatste nieuws

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer

Tips voor het mailen vanuit WATCH

Facturen versturen naar klanten, een nieuwsbrief e-mail de deur uit doen, planning-items en afspraken versturen. Het kan allemaal vanuit WATCH zelf. Wij hebben een paar tips voor u opgesteld om mailen vanuit WATCH zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer