Externe projectleidervalidatie

Medewerker of contactpersoon

De externe projectleider kan in WATCH worden aangemaakt als medewerker of als contactpersoon. Bij de systeeminstellingen (Urenregistratie > Instellingen > Systeeminstellingen) kan in het blok “urenregistratiemodule overig” bij de instelling “externe projectleider” worden gekozen welke van de twee opties er gebruikt wordt.

medewerker

Als er gekozen wordt voor de optie “medewerker” dan vindt de validatie door de externe projectleider plaats in WATCH zelf. Een externe projectleider telt in dat geval als extra gebruikerslicentie van WATCH. Het pakket “Urenregistratie“ is voldoende om gebruikt te maken van deze optie.

Externe projectleider validatie als WATCH medewerker

contactpersoon

Als er voor de optie “contactpersoon” wordt gekozen dan vindt de validatie plaats in het klantenportaal van WATCH. Deze optie is alleen beschikbaar wanneer het pakket WATCH compleet wordt afgenomen. De WATCH klantenportaal module bevat de functionaliteit om de externe projectleider in te laten loggen en de uren te laten valideren.

Externe projecteleider validate als contactpersoon in klantenportaal

Externe projectleider validatie als contactpersoon via e-mail

Waarschuwings-e-mail validatie externe projectleider

 

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer