Externe projectleidervalidatie

Medewerker of contactpersoon

De externe projectleider kan in WATCH worden aangemaakt als medewerker of als contactpersoon. Bij de systeeminstellingen (Urenregistratie > Instellingen > Systeeminstellingen) kan in het blok “urenregistratiemodule overig” bij de instelling “externe projectleider” worden gekozen welke van de twee opties er gebruikt wordt.

medewerker

Als er gekozen wordt voor de optie “medewerker” dan vindt de validatie door de externe projectleider plaats in WATCH zelf. Een externe projectleider telt in dat geval als extra gebruikerslicentie van WATCH. Het pakket “Urenregistratie“ is voldoende om gebruikt te maken van deze optie.

Externe projectleider validatie als WATCH medewerker

contactpersoon

Als er voor de optie “contactpersoon” wordt gekozen dan vindt de validatie plaats in het klantenportaal van WATCH. Deze optie is alleen beschikbaar wanneer het pakket WATCH compleet wordt afgenomen. De WATCH klantenportaal module bevat de functionaliteit om de externe projectleider in te laten loggen en de uren te laten valideren.

Externe projecteleider validate als contactpersoon in klantenportaal

Externe projectleider validatie als contactpersoon via e-mail

Waarschuwings-e-mail validatie externe projectleider

 

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer