Facturen inzien en printen

De WATCH Factureringsmodule biedt twee mogelijkheden om uw factuur als PDF-bestand aan te bieden aan klanten. Facturen kunnen vanuit de applicatie als bijlage van een e-mail aan de klant worden verzonden. Een tweede methode is om de klant te laten inloggen in de supportwebsite en deze daar de factuur te laten inzien en indien gewenst te laten uitprinten.

Het factuuroverzicht (Support > Facturen > Factuuroverzicht) dat de klant te zien krijgt op de supportwebsite, kan gefilterd worden op periode en op de betaalstatus van de factuur.

Per regel in het factuuroverzicht kan de factuur als PDF-bestand gegenereerd worden door op het pdf icoon (PDF-icoon ) te klikken.

Factuuroverzicht
Figuur 1 Factuuroverzicht in de support front-end

Door aan de linkerkant van het scherm meerdere vinkvakjes tegelijkertijd aan te vinken en daarna op de “maak factuur pfd” knop te klikken, kan er een PDF-bestand gemaakt worden dat meerdere facturen bevat.

Facturering > Instellingen > Systeem

In het systeem-instellingenscherm van de WATCH Factureringsmodule vinden we de instelling “toon alleen facturen die gereed zijn”.

Systeeminstellingen voor factuuroverzicht support front-end
Figuur 2 Instellingenblok in het systeem-instellingenscherm van de WATCH Factureringsmodule.

Als deze systeeminstelling is aangevinkt, dan zullen alleen die facturen waarbij het veld “gereed?” de waarde “ja” heeft in het factuuroverzicht in de support front-end getoond worden.

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer