Facturen inzien en printen

De WATCH Factureringsmodule biedt twee mogelijkheden om uw factuur als PDF-bestand aan te bieden aan klanten. Facturen kunnen vanuit de applicatie als bijlage van een e-mail aan de klant worden verzonden. Een tweede methode is om de klant te laten inloggen in de supportwebsite en deze daar de factuur te laten inzien en indien gewenst te laten uitprinten.

Het factuuroverzicht (Support > Facturen > Factuuroverzicht) dat de klant te zien krijgt op de supportwebsite, kan gefilterd worden op periode en op de betaalstatus van de factuur.

Per regel in het factuuroverzicht kan de factuur als PDF-bestand gegenereerd worden door op het pdf icoon (PDF-icoon ) te klikken.

Factuuroverzicht
Figuur 1 Factuuroverzicht in de support front-end

Door aan de linkerkant van het scherm meerdere vinkvakjes tegelijkertijd aan te vinken en daarna op de “maak factuur pfd” knop te klikken, kan er een PDF-bestand gemaakt worden dat meerdere facturen bevat.

Facturering > Instellingen > Systeem

In het systeem-instellingenscherm van de WATCH Factureringsmodule vinden we de instelling “toon alleen facturen die gereed zijn”.

Systeeminstellingen voor factuuroverzicht support front-end
Figuur 2 Instellingenblok in het systeem-instellingenscherm van de WATCH Factureringsmodule.

Als deze systeeminstelling is aangevinkt, dan zullen alleen die facturen waarbij het veld “gereed?” de waarde “ja” heeft in het factuuroverzicht in de support front-end getoond worden.

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer