Klantenportaalmodule structuur

De WATCH Klantenportaalmodule bestaat uit een front-end en een back-end. Uw klanten kunnen inloggen in de front-end en daar, afhankelijk van de autorisatie, een of meer van de volgende zaken regelen:

  • Meldingen, vragen en verzoeken indienen
  • Bestanden downloaden
  • Projectrapportages inzien
  • Facturen inzien en printen
  • Eigen NAW gegevens beheren
  • Vragenlijsten beantwoorden

Autorisatie

In de back-end van de WATCH Klantenportaalmodule richt u de autorisatie in. Hiermee bepaalt u welke groep klanten welke schermen te zien krijgt nadat er ingelogd is in de front-end. De eerste stap die u daarvoor zet, is het aanmaken van de contactpersoongroepen (Klantenportaal > Beheer > Contactpersoongroepen).

contactpersoongroepen beheerscherm
Figuur 1 Contactpersoongroepen maken in het contactpersoongroepen beheerscherm

Vervolgens kunt u in het contactpersoongroepen autorisatiescherm (Klantenportaal > Instellingen > Autorisatie contactpersoongroepen) aangeven welke schermen getoond gaan worden aan de leden van welke contactpersoongroep.

autorisatie contactpersoongroepen
Figuur 2 Autorisatie instellen in het contactpersoongroepen autorisatiescherm

Als laatste stap in het autorisatieproces geeft u per contactpersoon aan in welke contactpersoongroep deze valt. Dit doen we in het contactpersonen beheerscherm (Klantenportaal > Beheer > Contactpersonen). Dit is ook de plek waar u het wachtwoord voor de contactpersoon kunt invoeren.

contactpersonen beheescherm
Figuur 3 Wachtwoord en contactpersoongroep kiezen voor een contactpersoon

Uw klant kan nu door middel van zijn e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord inloggen in de klantenportaal front-end.

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer