WATCH bestellen

Vul onderstaand formulier in om WATCH direct te bestellen. Als u de huurvariant kiest, dan kunnen wij de software direct na het bestellen installeren en ontvangt u de inloggegevens op het door u opgegeven e-mailadres. Bij de koopvariant ontvangt u eerst een orderbevestiging. Zodra de door u ondertekende orderbevestiging in ons bezit is, wordt de software via onze supportsite beschikbaar gesteld voor installatie. Aangezien een goed begin het halve werk is, raden wij bij zowel de huur- als de koopvariant aan om ook te kiezen voor inrichtingsondersteuning.

Bedrijfsgegevens, contactpersoon en accountnaam

De accountnaam wordt gebruikt als directory naam voor de installatie van WATCH in geval van de huurvariant. De accountnaam en het wachtwoord vormen samen de inloggegevens voor de support website support.watch-projectbeheer.nl.

Bedrijf

Contactpersoon

Accountnaam en wachtwoord

nummers, letters het "-" en "_" teken
6-15 karakters waarvan minstens 1 nummeriek

Modules en gebruikers

WATCH wordt standaard uitgeleverd met 10 gebruikerslicenties. Heeft u meer licenties nodig, dan kunt u het aantal gebruikers hieronder aanpassen. Na het kiezen van het juiste aantal gebruikers kiest u het door u gewenste pakket. Op de prijzenpagina ziet u de samenstelling van de pakketten.

 

pakket*

 

Bestelling

Bij de koopvariant wordt alleen de software uitgeleverd. U bent zelf verantwoordelijk voor de installatie van de software op een webserver waarop PHP en MySQL beschikbaar zijn. Bij een bestelling van de koopvariant ontvangt u eerst een orderbevestiging die u ondertekend terug dient te zenden.

Bij de huurvariant zorgt Musthave voor hosting, installatie, upgrades en een dagelijkse back-up. U ontvangt een mail met de inloggegevens en kunt snel aan de slag. De minimale huurperiode bedraagt 3 maanden. De opzegtermijn na deze drie maanden is 1 kalendermaand.

Huurvariant voor het geselecteerde pakket
per maand
Koopvariant voor het geselecteerde pakket
eenmalig
Koopvariant voor het geselecteerde pakket + upgrades
jaarlijks voor updates
 

Laatste nieuws

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer

WATCH weer up-to-date zonder aan snelheid in te boeten

In WATCH 6.4 vindt u weer vele verbeteringen in uw vertrouwde projectsysteem. U heeft niet alleen meer mogelijkheden, ook de bestaande mogelijkheden zijn bijgewerkt. Bij iedere update letten we er goed op dat het systeem minstens even snel blijft.

Lees meer