Gebruikt u WATCH al mobiel?

Gepost op: 30-09-2015 om 12:34

WATCH heeft ook een light-versie die geschikt is voor gebruik op smartphone of tablet. Zo kunt u overal uw uren invullen, uw planning bijhouden en uw contacten beheren.

WATCH Mobile

WATCH Mobile is een uitbreiding op de WATCH webapplicaties voor Urenregistratie, Agenda & planning en Relatiebeheer. De mobiele versie van WATCH bevat niet alle functionaliteit van de “reguliere” WATCH applicatie, maar biedt een handige subset die onderweg invoeren en raadplegen van de WATCH gegevens via een smartphone of tablet mogelijk maakt.

Inlogscherm op WATCH mobielWATCH op uw smartphone of tablet gebruiken

Om WATCH te gebruiken opent u op uw smartphone of tablet de browser. Vervolgens gaat u naar het mobiele webadres van uw WATCH-installatie. Dit is het reguliere adres gevolgd door /mobile. Dus als het reguliere webadres van WATCH op uw computer www.watch-online.nl/voorbeeldgebruiker is, dan is het mobiele webadres: www.watch-online.nl/voorbeeldgebruiker/mobile.

Inloggen

U moet vervolgens net als op uw computer inloggen. Hiervoor kunt u uw gebruikelijke inlognaam en wachtwoord hanteren. Ook hier is het wachtwoord dus hoofdlettergevoelig. Nadat u bent ingelogd, kunt u via de knoppen onderin het scherm wisselen tussen de WATCH modules.

WATCH als widget op uw smartphone/tablet

Wilt u niet iedere keer op zoek naar het webadres? Kies dan na het inloggen direct op “voeg toe aan beginscherm” en kies: “voeg toe”. Nu heeft u voortaan WATCH als widget op uw smartphone of tablet staan.

Autoriseren wel nodig

Oh ja, om de Mobiele versie te kunnen gebruiken, moet de beheerder van WATCH in uw organisatie dit wel eerst autoriseren. Hier leest hij of zij hoe. Vraag hem of haar dus snel om WATCH mobiel voor u aan te zetten!