Gezocht: testers van koppeling met Snelstart, Exact of Multivers

Gepost op: 07-11-2015 om 09:52

WATCH is altijd in ontwikkeling. Momenteel leggen wij de laatste hand aan een koppeling tussen de factureringsmodule van WATCH en allerhande boekhoudpakketten. Voor deze nieuwe functionaliteit zoeken wij testers.

Tijd besparen en fouten voorkomen

Het overtikken van de in WATCH gemaakte facturen in uw boekhoudprogramma kost tijd. Bovendien kunnen er bij het overnemen makkelijk fouten gemaakt worden. Een koppeling bespaart dus tijd en voorkomt fouten.

Koppeling met Snelstart, Exact, Multivers, etc

WATCH bevat in de nieuwe versie de mogelijkheid om een exportbestand te definiëren dat vervolgens weer in een boekhoudpakket kan worden ingelezen. Hiermee kunt u koppelingen realiseren met elk boekhoudpakket dat het importeren van een extern bestand toestaat. 

Hoe werkt het?

Nadat u klaar bent met factureren in WATCH, maakt u in de factureringsmodule eenvoudig een exportbestand aan. Dit bestand kunt u vervolgens in uw boekhoudpakket importeren, waarna al uw factureren in uw boekhouding zijn opgenomen. U dient ze dan alleen nog te controleren.

Tester worden?

Om te testen of de koppeling in de praktijk goed werkt, zoeken wij klanten die deze nieuwe functionaliteit de komende tijd uit willen proberen. Bent u geïnteresseerd in deze functie, gebruikt u de Factureringsmodule en bent u bereid om uw ervaringen met de koppeling met ons te delen? Stuurt u dan een e-mail naar reint@musthave.nl.