Intern communiceren in WATCH

Gepost op: 17-12-2015 om 07:58

U kunt WATCH ook gebruiken als intern communicatiemiddel in uw organisatie. Door middel van de berichtenfunctionaliteit van WATCH kunt u gebruikers na het inloggen een mededeling laten zien.

Maken van een bericht

In de module Urenregistratie zet u via “Beheer extra > Berichten” scherm uw nieuwe berichten klaar.

Publicatiedatum

Vul bij de publicatiedatum in vanaf wanneer het bericht getoond moet worden. Hiermee kunt u dus berichten van tevoren klaarzetten.

Bericht samenstellen

Doelgroep

Bij het aanmaken, kunt u onder het bericht een filter instellen. Hiermee bepaalt u welke medewerkers het betreffende bericht te zien krijgen. U kunt kiezen voor leden van een bepaalde groep, medewerkers die vallen onder een bepaalde manager of medewerkers die aan een bepaald project werken. Als u geen filter instelt, dan krijgen alle WATCH-gebruikers in uw organisatie het bericht te zien.

Het blok met de naam “verspreiding” laat zien hoeveel mensen het bericht zullen ontvangen en hoeveel van hen al aangegeven hebben dat ze het bericht hebben gelezen.

Tonen van een bericht

Als een medewerker inlogt in WATCH, en er zijn nog ongelezen berichten voor hem of haar, dan worden deze berichten direct na het inloggen getoond.

Bericht na inloggen

Als alle berichten in het berichtenoverzicht de status “gelezen?” hebben, dan verschijnen de berichten niet meer in beeld na het inloggen. Uw medewerker kan te allen tijde oude berichten bekijken via het menu item “Urenregistratie > Help > Berichten overzicht”.

Berichtenoverzicht