Extra mogelijkheden in WATCH Mobile

Gepost op: 14-01-2016 om 15:35

Onlangs is versie 5.1 van WATCH uitgekomen. Het aantal mogelijkheden in de mobiele versie van WATCH is in deze versie verder uitgebreid. Zo kunt u nu in WATCH Mobile ook gebruik maken van een timer en de projectonderdelen gegroepeerd per project weergeven

WATCH MobileGroeperen per projectonderdeel

Soms moet een medewerker op zeer veel projectonderdelen uren kunnen schrijven. Hierdoor kan het urenregistratiescherm onoverzichtelijk worden. In de reguliere versie van WATCH kon iedere medewerker afzonderlijk al instellen of projectonderdelen al dan niet gegroepeerd worden weergegeven (Via Urenregistratie -> Instellingen -> Gebruiker). Vanaf versie 5.1 neemt WATCH Mobile deze instelling ook over.

Timer in WATCH Mobile

Timer

Op de timer klikken wanneer u aan een projectonderdeel gaat werken en nog een keer als u hiermee stopt. Dat kon ook al in de reguliere versie van WATCH (via Urenregistratie -> Instellingen -> Systeem – tabblad Basis). Het kan nu ook in WATCH Mobile. Heeft u de Timer bij de instellingen aangevinkt, dan verschijnt in de mobiele versie van uw medewerkers nu ook een klokje in de balk van het projectonderdeel. Tikt uw medewerker deze aan, dan gaat het klokje lopen. Tikt hij of zij hem nogmaals aan, dan stopt deze en wordt de verstreken tijd genoteerd. Zo hoeft uw medewerker zelf niet meer terug te rekenen.

Bredere ondersteuning

Tot slot hebben wij de mobiele versie van WATCH aangepast zodat het werkt met de nieuwste versie van jQuery Mobile. Dat betekent dat er weer meer smartphones ondersteund worden en WATCH dus echt altijd en overal te gebruiken is. Kijk hier voor een overzicht van de ondersteunde browsers.

Nieuw in versie 5.1

Meer informatie over de nieuwe functionaliteit in WATCH versie 5.1 vindt u in dit artikel. Maakt uw organisatie nog geen gebruik van deze versie en wilt u dit wel? Op onze supportwebsite kunt u een verzoek bij ons indienen.

WATCH Mobile

WATCH Mobile is een uitbreiding op de WATCH webapplicaties voor Urenregistratie, Agenda & planning en Relatiebeheer. De mobiele versie van WATCH bevat niet alle functionaliteit van de “reguliere” WATCH applicatie, maar biedt een handige subset die onderweg invoeren en raadplegen van de WATCH gegevens via een smartphone of tablet mogelijk maakt.