Facturen overkloppen verleden tijd

Gepost op: 12-02-2016 om 14:16

In de nieuwe release heeft u de mogelijkheid om een exportbestand te maken van de aangemaakte facturen. Dit exportbestand kunt u vervolgens inlezen in uw boekhoudpakket. Overtypen is dus niet meer nodig. Het betreft trouwens nog wel een testversie.

Verschillende boekhoudpakketten, verschillende exportformaten

Factuurexport

Er zijn veel boekhoudpakketten op de markt met elk eigen wensen ten aanzien van te importeren data. Daarnaast wilt u wellicht ook kunnen kiezen voor een import op factuurniveau of juist op factuurregelniveau. In WATCH willen we u in de module Facturering ondersteuning bieden voor al deze varianten.

Exportset

Per variant is het nodig om een exportset aan te maken. In een dergelijke exportset staat omschreven welke informatie er in welke kolommen van het exportbestand moet komen te staan en hoe deze informatie er uit moet zien. Langzamerhand zult u op onze website steeds meer al gedefinieerde exportsets aantreffen. Staat uw gewenste exportset er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan maken wij deze graag samen met u aan

Facturen exporteren

Zodra u beschikt over de juiste exportset, kunt u uw facturen exporteren naar een CSV-bestand dat voldoet aan de eisen van uw boekhoudpakket. Na het inlezen van dit CSV-bestand, beschikt uw administratie over de benodigde factuurgegevens. Overkloppen is dan verleden tijd!