Nieuwe klanten brengen u in hogere sferen

Gepost op: 26-09-2016 om 11:00

Bent u tevreden over WATCH? En zou u ons aanraden bij andere organisaties in uw netwerk? Dan belonen wij dat graag door u in hogere sferen te brengen!

Hoe dan?

Wordt een door u aangebrachte organisatie bij ons klant? Dan kunt u kiezen uit twee verschillende topbelevenissen: een ballonvaart voor twee personen of een wijnproeverij voor 15 personen.

ballonvaartIn hogere sferen met een ballonvaart

Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim. De zwaartekracht overwinnen. Met WATCH kunt u zich in hogere sferen begeven. Als u een nieuwe klant bij ons aanbrengt, dan krijgt u van ons een ballonvaart voor twee personen cadeau. Er zijn 27 vaste opstijglocaties verdeeld over heel Nederland, dus altijd bij u in de buurt.

wijnproeverijWijnproeverij voor 15 personen

Blijft u liever met beide benen op de grond, of wilt u met een grotere groep van uw cadeau genieten? Dan kunt u ook kiezen voor een exclusieve wijnworkshop voor 15 personen bij u op locatie. Tijdens de workshop wordt u verwend met mooie wijnen en kunt u genieten van een enthousiast verhaal dat met passie en kennis wordt gebracht. Deze workshop wordt verzorgt door registervinoloog en wijndocent Rien van der Meulen van www.yourpartnerinevents.com.

Hoe werkt het?

Kent u organisaties waarvan u denkt: ‘die kunnen wel wat hulp van WATCH gebruiken’? Laat ze dan contact met ons opnemen onder vermelding van de naam van uw organisatie en uzelf als contactpersoon. Wordt deze door u aangebrachte organisatie daadwerkelijk klant bij WATCH, dan ontvangt u van ons de cadeaubon en verdere details.