Nieuwe server, nieuwe mogelijkheden

Gepost op: 14-02-2017 om 14:41

De server waarop de WATCH-installaties van onze huurklanten draaien, wordt vervangen door een nieuwe, snellere versie. Tegelijkertijd krijgt u als huurklant hierdoor meer mogelijkheden.

UpgradeOm te zorgen dat u geen overlast van de verhuizing ondervindt, gaat deze plaatsvinden in de avonduren of in een weekend. Voordat de daadwerkelijke verhuizing van uw WATCH-omgeving plaats gaat vinden, nemen wij contact op met de bij ons bekende hoofdcontactpersoon in uw organisatie

Upgrade naar laatste versie

Tegelijkertijd met de verhuizing van de applicatie wordt uw WATCH omgeving ook bijgewerkt naar de nieuwste WATCH versie (WATCH 5.2.1). Deze versie barst van de nieuwe mogelijkheden. Een overzicht daarvan vindt u in de versiebeschrijving.

Extra modules

Sommige klanten hebben bij het laatste klanttevredenheidsonderzoek aangegeven extra modules te willen uitproberen. Bij de verhuizing zullen wij de aangevraagde modules voor u activeren en krijgt u informatie over hoe een nieuwe module ingezet kan worden. Heeft u destijds niet aangegeven geïnteresseerd te zijn in extra modules, maar lijkt het u wel interessant om een extra module uit te proberen, neem dan gerust contact met ons op via support@watch-projectbeheer.nl.

Bestanden als kenmerk

In WATCH kunt u na de verhuizing, afhankelijk van de instellingen, als kenmerktype ook voor “bestand” kiezen. Dat betekent dat u voor eigen kenmerken bestanden kunt uploaden naar WATCH. Lees meer over deze functionaliteit in het nieuwsartikel Bestanden opslaan in WATCH.