Iedere gebruiker een eigen menu

Gepost op: 17-02-2017 om 15:43

Vanaf versie 5.2.0 kan iedere gebruiker van WATCH een eigen menu samenstellen. Door dit menu te gebruiken, vindt u de door u gewenste schermen met nog maar één klik van de muis.

Mijn MenuDe mogelijkheden in WATCH zijn legio. Daardoor kost het soms wel wat klikken om bij het gewenste scherm uit te komen. Voor schermen die u niet iedere dag gebruikt, is het bovendien wel eens zoeken. Om het u makkelijker te maken, hebben wij daarom vanaf versie 5.2.0 de mogelijkheid gecreëerd om uw eigen menu samen te stellen. Door de schermen die u vaak gebruikt of zoekt aan uw eigen menu toe te voegen, zijn ze nooit verder dan één klik verwijderd.

Inrichten Mijn Menu

Iedere gebruiker kan zijn of haar eigen menu samenstellen via de gebruikersinstellingen. Naast de basisinstellingen vindt u daarvoor een tweede tabblad 'Mijn Menu'. Kies hier de gewenste schermen uit de lijst en geef deze een naam en een positie in de lijst.

Mijn menu samenstellen

In iedere module zichtbaar

Mijn Menu is vervolgens zichtbaar als eerste item in de menubalk van iedere door u gebruikte module. U kunt vanuit de ene module via Mijn Menu direct doorklikken naar een scherm in een andere module.

Mijn menu gebruiken