HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Gepost op: 13-03-2018 om 13:19

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

HTML voor inleidende en afsluitende tekstFactuurinstellingen

U kunt facturen in de factureringsmodule van WATCH opmaken via ‘Factuurinstellingen’ onder Instellingen. Naast de instellingen voor de lay-out in het eerste tabblad, vindt u in het tweede tabblad de mogelijkheid om de begeleidende teksten in uw factuur aan te passen. 

Teksten opmaken

Voorheen had u hier weinig opmaakmogelijkheden. Vanaf versie 5.3 vindt u hier een ruim arsenaal aan opmaakmogelijkheden, zoals vet, cursief of onderstreept. Ook kunt u voortaan opsommingen maken, de uitlijning van de tekst bepalen en gebruik maken van tabellen voor de positionering van tekst. Deze nieuwe mogelijkheden gelden trouwens ook voor de teksten in een herinnering, aanmaning of creditnota.

Afbeeldingen

Daarnaast is het via deze editor ook mogelijk om aan de inleidende en/of afsluitende tekst afbeeldingen toe te voegen. Denkt u bijvoorbeeld aan een logo als start van de inleiding van een factuur of aan een handtekening in de afsluiting van uw herinneringsbrief.