WATCH en de AVG

Gepost op: 24-04-2018 om 11:05

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

WATCH logBeveiliging en autorisatie

Allereerst biedt WATCH al langere tijd de mogelijkheid om met verschillende middelen de toegang tot WATCH zelf goed te beveiligen. Ook kunt u binnen WATCH op verschillende niveaus de toegang tot specifieke gegevens per gebruikersgroep beperken.

WATCH Log

Met de komst van de AVG in gedachten, hebben wij daarnaast de module WATCH Log ontwikkeld. Deze nieuwe module geeft u de mogelijkheid om een logboek bij te houden van het inloggen, inzien en wijzigen van basisgegevens in uw WATCH-systeem. Ook kunt u met WATCH Time Travel teruggaan naar ieder gewenst moment in het verleden om te kijken welke gegevens op dat moment aanwezig waren in WATCH.

Meer informatie over alle mogelijkheden om persoonsgegevens in uw WATCH-omgeving beter te beschermen, vindt u in het artikel ‘Klaar voor de AVG?’.

WATCH werkt op dit moment aan eens standaard verwerkingsovereenkomst. Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie.