Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Gepost op: 08-02-2022 om 12:04

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

UrenregistratieHet was al mogelijk om in WATCH uren te registeren met een begin- en eindtijd (mits dit in de systeeminstellingen staat aangevinkt). Om het invoerproces voor het registreren van gewerkte uren door middel van een start- en eindtijd te verbeteren, kunt u nu gebruik maken van een nieuw urenregistratiescherm. U opent dit scherm in de module Urenregistratie onder het menu-item Urenregistratie.

In het nieuwe “Start- en eindtijd urenregistratie” scherm kunt u uren registeren door middel van een begin- en eindtijd door eenvoudigweg met de muis een deel van de dag te selecteren. Door vervolgens op de geregistreerde uren te klikken past u in een pop-up scherm de gegevens desgewenst aan en kunt u een omschrijving van de werkzaamheden invoeren.

Start- en eindtijd urenregistratiescherm In de rechterbovenhoek van het scherm kunt u aangeven of de tijd geregistreerd wordt in blokken 5, 15, 30 of 60 minuten. 

 Tijdregistratieblokken

Net als het reguliere urenregistratiescherm kent dit scherm de mogelijkheid om alle projectonderdelen in een keer te tonen of om deze gegroepeerd per project weer te geven.

Omschrijving bij start- en eindtijd 

Als u via dit scherm uren registreert, dan kunt u per dag meerdere tijdblokken voor hetzelfde projectonderdeel opgeven. Bij ieder tijdblok kunt u vervolgens een aparte omschrijving invoeren. Deze omschrijvingen kunt u desgewenst weer opnemen in de urenbijlage van uw factuur.