Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

Gepost op: 10-05-2022 om 10:41

In WATCH biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in het plannen van projecten en projectonderdelen.

Planbord projectenIn het originele planbord van WATCH wordt horizontaal de tijd/data weergegeven en verticaal de medewerkers. In deze matrix maakt u planning-items door, na het klikken op het snijpunt van een datum/tijd en een medewerker, te kiezen voor een project en projectonderdeel

Er is nu een tweede planbord beschikbaar waar u nog steeds horizontaal de tijd/datum ziet, maar waar in plaats van medewerkers nu verticaal de projecten en projectonderdelen worden weergegeven. Dit planbord geeft u een duidelijker beeld van de planning op een specifiek project. Alle planning-items van een project staan overzichtelijk bij elkaar. Door nu op het snijpunt van een datum/tijd en een project/projectonderdeel te klikken, kunt u vervolgens de medewerker kiezen waarvoor u een planningsitem wilt aanmaken.

Het originele planbord is hernoemd naar “Planbord medewerkers” en het nieuwe planbord heeft de naam “Planbord projecten” gekregen. U vindt beide planborden in de module Agenda & Planning onder het menu Agenda.

Scherm Planbord Projecten

Bovenin het scherm kunt u het planbord filteren op een klant of een specifiek project.

In de “Overig” balk kunt u, vergelijkbaar met het urenregistratiescherm, aangeven of u direct alle projectonderdelen wilt zien, of eerst alleen de projecten. Kiest u voor groeperen per project, dan kunt u deze later alsnog openklappen om de onderliggende projectonderdelen te bekijken.

Net als in het originele planbord kunt u in het Planbord projecten gebruik maken van de maand- week- en dagmodus om de planning presenteren.