Haal alles uit WATCH met de MaxWATCH sessie

Gepost op: 27-09-2022 om 13:29

WATCH zit bomvol mogelijkheden. We zien bij klanten dat ze lang niet al deze mogelijkheden inzetten. Tijdens een MaxWATCH-sessie zorgen we voor de perfecte match!

MaxWATCHHaal het onderste uit de kan

Heeft u zich wel eens afgevraagd of u WATCH wel optimaal gebruikt? Het programma zit vol met mogelijkheden. En u betaalt er al voor, dus zonde om er dan niet alles uit te halen wat er in zit.

MaxWATCH sessie brengt vraag en aanbod bij elkaar

U kunt natuurlijk op onze website zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Heeft het doornemen van al die informatie niet uw voorkeur, dan is een MaxWATCH sessie een uitstekende optie. Samen met u lopen we uw proces door en kijken we waar WATCH deze nog beter kan ondersteunen. Aan het eind van de sessie weet u precies hoe u WATCH maximaal kunt inzetten.

Mogelijkheden

Om u een indruk te geven, vindt u hieronder een aantal mogelijke aandachtspunten die wij tijdens de MaxWATCH sessie met u kunnen doornemen. Heeft u andere vragen of wilt u andere mogelijkheden onderzoeken? Dan kan dat uiteraard ook.

 • Beveiliging

  In WATCH kunt u zelf instellen aan welke voorwaarden een nieuw wachtwoord moet voldoen. Ook kunnen wachtwoorden een beperkte geldigheid krijgen zodat ze periodiek door de medewerker moeten worden aangepast. WATCH ondersteunt ook 2 factor authenticatie op basis van een “time based one time password”.
 • Budget bescherming en Periodebescherming

  Bij projecten, projectonderdelen en resources kunnen we begrote uren invoeren. Met de budgetbeschermingsfunctionaliteit zorgt u ervoor dat er niet meer uren geregistreerd kunnen worden dan de begrote uren. En met de periodebeschermingsfunctionaliteit zorgt u ervoor dat er geen uren geregistreerd kunnen worden vóór de verwachte startdatum en na de verwachte einddatum van een project of projectonderdeel.
 • Forecasting

  In de WATCH Urenregistratiemodule heeft u twee Forecasting-rapportages tot uw beschikking. Deze rapportages combineren de werkvoorraad met de beschikbare uren van uw medewerkers. Hierdoor krijgt u inzicht in mogelijke toekomstige tekorten of overschotten aan beschikbaar personeel.
 • WATCH Log

  De aanvullende module WATCH Log fungeert als een logboek. Met behulp van deze module kunt u zien wie er wanneer inlogt, wie welke gegevens heeft ingezien en wie wanneer welke basisgegevens heeft gewijzigd. Met de functie “Time Travel” kunt u bovendien teruggaan naar ieder gewenst moment in het verleden om te kijken welke gegevens op dat moment aanwezig waren in WATCH.
 • Gereedgeven score en Validatie score

  U kunt medewerkers punten geven voor het op tijd gereed geven van de weekstaat of het valideren van de weekstaat. Op basis van deze punten kunt u eenvoudig ranglijsten maken waarin duidelijk wordt welke medewerkers en managers op tijd hun verplichtingen nakomen en welke dat juist niet doen…
 • Dagen kenmerken

  U kunt in WATCH kenmerken aanmaken voor onder andere klanten, projecten en medewerkers. Deze kenmerken zijn dan als extra velden in te voeren in de beheerschermen. Met het kenmerktype “dagen” kunt u medewerkers in het urenregistratiescherm per dag een of meer kenmerken laten invullen. Hiermee kunnen bijvoorbeeld medewerkers voor de thuiswerkvergoeding aangeven of ze thuis of op de zaak gewerkt hebben.
 • Bestanden opslaan in WATCH

  Met het kenmerktype “bestanden” kunt u in WATCH beheerschermen de mogelijkheid opnemen om bestanden te uploaden. Zo kunt u bijvoorbeeld bij medewerkers hun CV, bij projecten een offerte en bij klanten een contract uploaden. Deze bestanden zijn dan eenvoudig weer in de beheerschermen terug te vinden. Er is ook een speciaal “Documenten zoeken” scherm voor het zoeken van bestanden.
 • Eigen help

  Elke pagina in WATCH heeft standaard een online helppagina waarin de werking van het scherm beschreven wordt. Het is in WATCH ook mogelijk om naast deze standaard helppagina een eigen helptekst in te voeren. Hierin kunt u beschrijven hoe de pagina specifiek binnen de eigen organisatie gebruikt moet worden.
 • Weergave planning-items

  U kunt via instellingen aanpassen hoe een item in de WATCH agenda & planning overzichten getoond wordt. Zo kunt u per project en projectonderdeel de kleur van het item instellen. U kunt deze kleuren ook al in het standaardproject definieren zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Ook kunt u instellen welke informatie er in de agenda-items getoond worden waaraan deze items kunnen worden herkend. Wilt u de projectcode of de projectnaam laten zien? Moet de locatie misschien als eerste getoond worden?
 • WATCH planning als internetagenda

  U kunt in WATCH agenda-items als “internetagenda” beschikbaar maken in andere agenda-applicaties zoals bijvoorbeeld Microsoft Outlook, Google Calendar of Apple Calendar. Omdat middels een URL een live-koppeling gemaakt wordt, is elke aanpassing in de WATCH planning vervolgens ook direct zichtbaar in de externe agenda.
 • Projecten indexeren

  Bij langdurende projecten kunnen uurtarieven tijdens de looptijd van het project veranderen. In de WATCH facturatiemodule bieden we via het scherm “Uurtarief indexeren” de mogelijkheid om deze prijsaanpassing eenvoudig door te voeren.
 • Andere mogelijkheden

  Bovenstaande opsomming is slechts een selectie van de minder bekende mogelijkheden in WATCH. Als u aangeeft waar uw interesse vooral naar uit gaat, dan zullen wij daar de meest bruikbare functionaliteit van WATCH bij zoeken.

Locatie en kosten

We verzorgen een MaxWATCH sessie bij u op locatie. In een dagdeel bespreken wij uw wensen, problemen en behoeften en zorgen we ervoor dat uw WATCH-systeem hierop perfect aansluit. Dat doen wij samen met u, zodat u ook weet hoe u eventuele aanpassingen door kunt voeren. De kosten hiervoor zijn laag, namelijk € 420,- plus reiskosten (exclusief btw) voor één dagdeel.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een MaxWATCH sessie bij ons aan. Wij nemen dan snel contact met u op voor een afspraak.