Communicatie agenda-items

Bij het invoeren van agenda-items in de maandkalender of in het planbord kunnen deze nieuw ingevoerde items naar externe agenda pakketten gecommuniceerd worden met behulp van e-mail en het een iCalendar-bestand bijlage. In het systeeminstellingenscherm (Agenda/Planning > Instellingen > Systeem) kan voor elk van de drie typen agenda-items ingesteld worden hoe ze met elkaar moeten communiceren.

communicatieinstellingen

Figuur 1 Communicatieinstellingen in het scherm Instellingen > Systeem

uitgeschakeld

Wanneer "uitgeschakeld" is geselecteerd, hoeft geen verdere actie te worden ondernomen wanneer er een nieuwe agenda-item wordt gemaakt, een bestaande agenda-item wordt bewerkt of wanneer een agenda-item wordt verwijderd.

e-mail

Wanneer de "e-mail"-optie is geselecteerd, wordt een e-mail verzonden voor elk nieuw agenda-item dat wordt gemaakt, elk agenda-item dat wordt gewijzigd en elk agenda-item dat wordt verwijderd.

De onderwerpregel van een e-mail van een nieuw planning-item kan er als volgt uitzien:

nieuw evenement -> DRAGONBOARD - PROGRAMMERING

Het veld opmerkingen van de e-mail zal er zo uitzien:

betreft: DRAGONBOARD - PROGRAMMERING
locatie: Atlanta
urgentie: gemiddeld
startdatum/tijd: 26-04-2010
Einddatum/tijd: 30-04-2010
Omschrijving: 5 dgn. programma in het hoofdkwartier van Dragonboard

iCalendar

Wanneer de "e-mail & iCalendar"-optie is geselecteerd, zal de e-mail er hetzelfde uitzien als in de "e-mail"-optie, maar er zal een bijlage bijgevoegd worden. Door te dubbelklikken op het bijgevoegde bestand, kan het agenda-item worden geïmporteerd in elke agenda-applicatie die de iCalendar-indeling (zoals Microsoft Outlook, iCal van Apple, Google agenda) ondersteunt. 

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer