Communicatie agenda-items

Bij het invoeren van agenda-items in de maandkalender of in het planbord kunnen deze nieuw ingevoerde items naar externe agenda pakketten gecommuniceerd worden met behulp van e-mail en het een iCalendar-bestand bijlage. In het systeeminstellingenscherm (Agenda/Planning > Instellingen > Systeem) kan voor elk van de drie typen agenda-items ingesteld worden hoe ze met elkaar moeten communiceren.

communicatieinstellingen

Figuur 1 Communicatieinstellingen in het scherm Instellingen > Systeem

uitgeschakeld

Wanneer "uitgeschakeld" is geselecteerd, hoeft geen verdere actie te worden ondernomen wanneer er een nieuwe agenda-item wordt gemaakt, een bestaande agenda-item wordt bewerkt of wanneer een agenda-item wordt verwijderd.

e-mail

Wanneer de "e-mail"-optie is geselecteerd, wordt een e-mail verzonden voor elk nieuw agenda-item dat wordt gemaakt, elk agenda-item dat wordt gewijzigd en elk agenda-item dat wordt verwijderd.

De onderwerpregel van een e-mail van een nieuw planning-item kan er als volgt uitzien:

nieuw evenement -> DRAGONBOARD - PROGRAMMERING

Het veld opmerkingen van de e-mail zal er zo uitzien:

betreft: DRAGONBOARD - PROGRAMMERING
locatie: Atlanta
urgentie: gemiddeld
startdatum/tijd: 26-04-2010
Einddatum/tijd: 30-04-2010
Omschrijving: 5 dgn. programma in het hoofdkwartier van Dragonboard

iCalendar

Wanneer de "e-mail & iCalendar"-optie is geselecteerd, zal de e-mail er hetzelfde uitzien als in de "e-mail"-optie, maar er zal een bijlage bijgevoegd worden. Door te dubbelklikken op het bijgevoegde bestand, kan het agenda-item worden geïmporteerd in elke agenda-applicatie die de iCalendar-indeling (zoals Microsoft Outlook, iCal van Apple, Google agenda) ondersteunt. 

Laatste nieuws

Uw uurtarieven indexeren

In WATCH is er een apart scherm om uw uurtarieven te indexeren. Door dit scherm te gebruiken, indexeert u de tarieven alleen voor toekomstige uren. Uren die in het verleden zijn geschreven houden het oude tarief.

Lees meer

Haal alles uit WATCH met de MaxWATCH sessie

WATCH zit bomvol mogelijkheden. We zien bij klanten dat ze lang niet al deze mogelijkheden inzetten. Tijdens een MaxWATCH-sessie zorgen we voor de perfecte match!

Lees meer

Prijsaanpassingen per 1 januari 2023

Musthave voert per 1 januari 2023 sinds jaren een prijsaanpassing door. Iedere klant krijgt hierover nog persoonlijk bericht.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer