Communicatie agenda-items

Bij het invoeren van agenda-items in de maandkalender of in het planbord kunnen deze nieuw ingevoerde items naar externe agenda pakketten gecommuniceerd worden met behulp van e-mail en het een iCalendar-bestand bijlage. In het systeeminstellingenscherm (Agenda/Planning > Instellingen > Systeem) kan voor elk van de drie typen agenda-items ingesteld worden hoe ze met elkaar moeten communiceren.

communicatieinstellingen

Figuur 1 Communicatieinstellingen in het scherm Instellingen > Systeem

uitgeschakeld

Wanneer "uitgeschakeld" is geselecteerd, hoeft geen verdere actie te worden ondernomen wanneer er een nieuwe agenda-item wordt gemaakt, een bestaande agenda-item wordt bewerkt of wanneer een agenda-item wordt verwijderd.

e-mail

Wanneer de "e-mail"-optie is geselecteerd, wordt een e-mail verzonden voor elk nieuw agenda-item dat wordt gemaakt, elk agenda-item dat wordt gewijzigd en elk agenda-item dat wordt verwijderd.

De onderwerpregel van een e-mail van een nieuw planning-item kan er als volgt uitzien:

nieuw evenement -> DRAGONBOARD - PROGRAMMERING

Het veld opmerkingen van de e-mail zal er zo uitzien:

betreft: DRAGONBOARD - PROGRAMMERING
locatie: Atlanta
urgentie: gemiddeld
startdatum/tijd: 26-04-2010
Einddatum/tijd: 30-04-2010
Omschrijving: 5 dgn. programma in het hoofdkwartier van Dragonboard

iCalendar

Wanneer de "e-mail & iCalendar"-optie is geselecteerd, zal de e-mail er hetzelfde uitzien als in de "e-mail"-optie, maar er zal een bijlage bijgevoegd worden. Door te dubbelklikken op het bijgevoegde bestand, kan het agenda-item worden geïmporteerd in elke agenda-applicatie die de iCalendar-indeling (zoals Microsoft Outlook, iCal van Apple, Google agenda) ondersteunt. 

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.

Lees meer