Videospeler werkbalk

Wanneer er met de muis over de video wordt bewogen, wordt de werkbalk van de videospeler weergegeven.

werkbalk videospeler

Afspelen en pauzeren

afspelenpauzeren

Met de knop aan de linkerkant kan de video gepauzeerd en gestart worden. De video kan ook gepauzeerd en gestart worden door op een willekeurige plek in de videospeler te klikken.

Voor en achteruit

5 seconden terug5 seconden vooruit

Door middel van de knoppen rechts naast de afspeel/pauze-knop kan vijf seconden naar voren of naar achteren gesprongen worden in de video.

Dempen

geluid speeltgeluid is gedemptvolume slider

Vervolgens zien we de knop waarmee  het geluid van de video aan- en uitgeschakeld kan worden. Als er met de muis over deze knop wordt bewogen verschijnt ook de volume balk waarmee het geluid harder en zachter gezet kan worden.

Speeltijd

speelduur

Als laaste item in de linkerkant van de werkbalk zien we hoe ver het afspelen van de video al gevorderd is en daarachter zien we de totale duur van de video.

Ondertiteling

ondertiteling

Aan de linkerkant van het scherm zien we een knop om de ondertiteling van de video aan en uit te zetten.

Inhoudsopgaven en zoeken

doorzoeken

Als er op de inhoudsopgave knop gedrukt wordt, verschijnt er aan de linkerkant van het scherm een veld waarmee in de tekst van de video gezocht kan worden. Het zoekresultaat wordt direct getoond onder het zoekveld. Als er op een zoekresultaat geklikt wordt verspringt de video direct naar het fragment waarin deze tekst voorkomt.

Als het zoeken veld leeg is wordt de inhoudsopgave van de video getoond. Als er op een item in de inhoudsopgaven geklikt wordt, verspringt de video direct naar het betreffende deel van de video.

Volledig scherm

volledig scherm

Als op de laatste knop gedrukt wordt, wordt de video scherm-vullend afgespeeld. Dit effect kan ook bereikt worden door op een willekeurige plek in de video te dubbelklikken.

Laatste nieuws

Uw uurtarieven indexeren

In WATCH is er een apart scherm om uw uurtarieven te indexeren. Door dit scherm te gebruiken, indexeert u de tarieven alleen voor toekomstige uren. Uren die in het verleden zijn geschreven houden het oude tarief.

Lees meer

Haal alles uit WATCH met de MaxWATCH sessie

WATCH zit bomvol mogelijkheden. We zien bij klanten dat ze lang niet al deze mogelijkheden inzetten. Tijdens een MaxWATCH-sessie zorgen we voor de perfecte match!

Lees meer

Prijsaanpassingen per 1 januari 2023

Musthave voert per 1 januari 2023 sinds jaren een prijsaanpassing door. Iedere klant krijgt hierover nog persoonlijk bericht.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer