Modules in WATCHWATCH modules

de verschillende delen ondersteunen uw gehele proces

WATCH is modulair opgebouwd. U kunt de verschillende delen ieder als zelfstandige applicatie gebruiken. Door te kiezen voor de juiste combinatie van modules voor uw organisatie vormt het daardoor een stevige basis voor zorgeloos projectbeheer.

De WATCH modules sluiten naadloos op elkaar aan. Informatie uit het ene onderdeel is ook beschikbaar in de andere. Dat scheelt u niet alleen tijd, het voorkomt ook fouten!

De WATCH Modules

U kunt in WATCH:

Een keer registreren, meervoudig gebruiken

U maakt in WATCH uw projectinformatie nog maar één keer aan. Deze informatie gebruikt u vervolgens in zowel de Offertemodule, de Planningsmodule als de Urenmodule. Medewerkers kunnen hun uren gemakkelijk registreren of simpelweg overnemen uit de Planningsmodule. Geschreven uren factureert u vervolgens met een paar muisklikken in de Factureringsmodule. Tot slot handelt u in de Supportmodule alle klantvragen en meldingen eenvoudig af.

In de Relatiebeheermodule staan al uw CRM-gegevens. Deze gegevens gebruikt u uiteraard in de overige modules, maar kunt u in WATCH ook gebruiken voor bijvoorbeeld mailingen en het maken van klantselecties.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Samenstelling van uw WATCH-pakket

Speciaal voor u hebben wij een aantal verschillende pakketten samengesteld:

Waar blijven mijn uren?
WATCH voor de non-profit sector
WATCH voor de zakelijke dienstverlening
WATCH compleet

Een andere samenstelling van modules is vanzelfsprekend ook mogelijk. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Demonstratie

Probeer WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie. Uiteraard kunt u WATCH ook direct bestellen.

Laatste nieuws

Informatie noteren zonder uren te schrijven

Met de release van versie 5.3 kunt u voortaan ook in het urenscherm informatie noteren bij een projectonderdeel zonder dat u er uren op schrijft.

Lees meer

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer