WATCH weer up-to-date zonder aan snelheid in te boeten

Gepost op: 16-02-2023 om 13:56

In WATCH 6.4 vindt u weer vele verbeteringen in uw vertrouwde projectsysteem. U heeft niet alleen meer mogelijkheden, ook de bestaande mogelijkheden zijn bijgewerkt. Bij iedere update letten we er goed op dat het systeem minstens even snel blijft.

WhatsnewOp onze website kunt u de belangrijkste verbeteringen in versie 6.4 van WATCH nalezen. We pikken er hier twee voor u tussenuit. Een aantal andere aanpassingen zullen we in aparte artikelen toelichten.

Functionaliteiten die weer up-to-date zijn

Allereerst ondersteunt deze nieuwe versie van WATCH PHP 8.1. Alle externe tools die in WATCH gebruikt worden zijn ook geüpdatet naar de nieuwste versie, zodat zij ook met PHP 8.1 kunnen werken.

Supersnel projecten beheren

De Projectverkenner is een van de schermen waarin u uw projecten kunt beheren. Door gegevens pas te laden wanneer u een project, klant of projectonderdeel uitklapt, blijft het scherm supersnel, ook als uw WATCH veel gegevens bevat. Projectonderdelen worden trouwens in deze versie voortaan gesorteerd op basis van de verwachte startdatum (indien ingevuld) zodat deze in een logische volgorde in het scherm getoond worden.