Account maken voor consulent

Scherm: Cliëntvolgsysteem > Beheer > Contactpersonen

Om te kunnen inloggen in de front-end moet de consulent eerst als contactpersoon worden ingevoerd in de back-end in het “Cliëntvolgsysteem > Beheer > Contactpersonen” scherm.

Consulent contactpersoon
Figuur 1 Front-end inlogaccount maken voor een consulent.

Schermautorisatie

Na het kiezen van de klant en het invoeren van de naam van de consulent kiezen we een contactpersoongroep. De gekozen contactpersoongroep bepaalt welke schermen de consulent te zien krijgt als hij inlogt in de front-end van het WATCH clientvolgsysteem.

Ga naar de contactpersoonautorisatie documentatie

2 factor authenticatie

Onder de invoervelden voor het primaire wachtwoord kan de geheime sleutel voor de 2 factor authenticatie worden gegenereerd of worden ingevoerd. Als dit veld leeggelaten wordt, is de 2 factor authenticatie voor deze persoon niet actief.

Link naar documentatie over 2 factor authenticatie

Project autorisatie

Door een of meerdere projecten te kiezen en door per project de soort toegang te selecteren wordt bepaald welke projecten voor de consulent zichtbaar zijn na het inloggen in de front-end en welke bevoegdheden de consulent heeft ten aanzien van het project.

E-mailadres

Het e-mailadres van de consulent is tevens de inlognaam voor het inloggen in de front-end.

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer