uurkosten en uurtarieven

Vraag

Waar kan ik een overzicht maken van de uurkosten van de medewerkers en uurtarieven van de projectonderdelen?

Antwoord

De inkooptarieven van de medewerkers zijn de uurkosten zoals deze op de “Uren & Kosten” tab van het medewerker beheerscherm kunnen worden ingevoerd. Deze uurkosten kunnen veranderen door de tijd en daarom worden deze weergegeven met een begin- en einddatum. In alle beheerschermen hebben we de mogelijkheid om de inhoud van het scherm ook naar Excel te exporteren. In deze export wordt gekeken naar de waarde zoals deze geldt op het moment dat de export gemaakt wordt.

Voorbeeld:

Uurkosten in medewerkerbeheerscherm
Figuur 1 Fragment van de "Uren & Kosten" tab van het medewerkerbeheerscherm.

Als de export van het medewerker beheerscherm op 18 juni 2016 gemaakt wordt zal de Excel spreadsheet de waarde 45 weergeven voor de uurkosten van deze medewerker.

Als dezelfde export op 25 juni 2016 gemaakt wordt zal de Excel spreadsheet de waarde 48,5 weergeven voor de uurkosten van deze medewerker.

De verkooptarieven van de projectonderdelen veranderen niet door de tijd. Ook deze gegevens kunnen middels de exportfunctie van de beheerschermen naar Excel geëxporteerd worden.

terug naar de FAQ

Laatste nieuws

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer

WATCH weer up-to-date zonder aan snelheid in te boeten

In WATCH 6.4 vindt u weer vele verbeteringen in uw vertrouwde projectsysteem. U heeft niet alleen meer mogelijkheden, ook de bestaande mogelijkheden zijn bijgewerkt. Bij iedere update letten we er goed op dat het systeem minstens even snel blijft.

Lees meer