uurkosten en uurtarieven

Vraag

Waar kan ik een overzicht maken van de uurkosten van de medewerkers en uurtarieven van de projectonderdelen?

Antwoord

De inkooptarieven van de medewerkers zijn de uurkosten zoals deze op de “Uren & Kosten” tab van het medewerker beheerscherm kunnen worden ingevoerd. Deze uurkosten kunnen veranderen door de tijd en daarom worden deze weergegeven met een begin- en einddatum. In alle beheerschermen hebben we de mogelijkheid om de inhoud van het scherm ook naar Excel te exporteren. In deze export wordt gekeken naar de waarde zoals deze geldt op het moment dat de export gemaakt wordt.

Voorbeeld:

Uurkosten in medewerkerbeheerscherm
Figuur 1 Fragment van de "Uren & Kosten" tab van het medewerkerbeheerscherm.

Als de export van het medewerker beheerscherm op 18 juni 2016 gemaakt wordt zal de Excel spreadsheet de waarde 45 weergeven voor de uurkosten van deze medewerker.

Als dezelfde export op 25 juni 2016 gemaakt wordt zal de Excel spreadsheet de waarde 48,5 weergeven voor de uurkosten van deze medewerker.

De verkooptarieven van de projectonderdelen veranderen niet door de tijd. Ook deze gegevens kunnen middels de exportfunctie van de beheerschermen naar Excel geëxporteerd worden.

terug naar de FAQ

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer