uurkosten en uurtarieven

Vraag

Waar kan ik een overzicht maken van de uurkosten van de medewerkers en uurtarieven van de projectonderdelen?

Antwoord

De inkooptarieven van de medewerkers zijn de uurkosten zoals deze op de “Uren & Kosten” tab van het medewerker beheerscherm kunnen worden ingevoerd. Deze uurkosten kunnen veranderen door de tijd en daarom worden deze weergegeven met een begin- en einddatum. In alle beheerschermen hebben we de mogelijkheid om de inhoud van het scherm ook naar Excel te exporteren. In deze export wordt gekeken naar de waarde zoals deze geldt op het moment dat de export gemaakt wordt.

Voorbeeld:

Uurkosten in medewerkerbeheerscherm
Figuur 1 Fragment van de "Uren & Kosten" tab van het medewerkerbeheerscherm.

Als de export van het medewerker beheerscherm op 18 juni 2016 gemaakt wordt zal de Excel spreadsheet de waarde 45 weergeven voor de uurkosten van deze medewerker.

Als dezelfde export op 25 juni 2016 gemaakt wordt zal de Excel spreadsheet de waarde 48,5 weergeven voor de uurkosten van deze medewerker.

De verkooptarieven van de projectonderdelen veranderen niet door de tijd. Ook deze gegevens kunnen middels de exportfunctie van de beheerschermen naar Excel geëxporteerd worden.

terug naar de FAQ

Laatste nieuws

Informatie noteren zonder uren te schrijven

Met de release van versie 5.3 kunt u voortaan ook in het urenscherm informatie noteren bij een projectonderdeel zonder dat u er uren op schrijft.

Lees meer

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer