Waar blijven mijn uren?

Wilt u eenvoudig en overzichtelijk uw urenadministratie bijhouden? Of u nu de productiviteit van uw organisatie wilt weten of uw gewerkte uren extern moet verantwoorden, met de Urenmodule van WATCH houdt u de uren in uw organisatie overal en gemakkelijk bij.    

Grip op effectiviteit met de Urenmodule

U wilt uw personeel graag effectief inzetten. Daarvoor heeft u bovenal inzicht nodig. Inzicht dat een urenadministratie u biedt. Met het pakket 'Waar blijven mijn uren' heeft u de beschikking over de Urenmodule van WATCH. In deze module houden uw medewerkers eenvoudig hun uren bij. Bovendien hoeft u uw processen niet aan te passen. WATCH past zich namelijk aan u aan! Zo krijgt u zonder moeite grip op effectiviteit en wordt projectbeheer zorgeloos.

Eenvoudige urenadministratie

Uw medewerkers schrijven de uren per dag en per projectonderdeel eenvoudig in het urenoverzicht. Zij zien daarbij alleen die projecten waar zij zelf bij betrokken zijn. En zij kunnen hiervoor al dan niet gebruik maken van de timer. Eenvoudiger kan het niet.

Analyse

De geschreven uren kunt u bovendien met tal van rapportages analyseren. Van een rapportage per project of per medewerker tot en met een verzuim-, contracturen- en productiviteitsoverzicht. Met de functie zoeken kunt u bovendien uw eigen rapport samenstellen aan de hand van de belangrijkste velden.

Flexibel

  • Aangepast aan uw proces: U hoeft uw bedrijfsproces niet aan te passen als u WATCH gaat gebruiken. Het pakket kan praktisch altijd zo ingericht worden dat het zich aanpast aan uw proces.
  • Registreer wat u wilt: Met behulp van kenmerken en domeinen maakt u eenvoudig en onbeperkt eigen velden aan. Ook voegt u met gemak bestanden toe aan de urenadministratie.
  • Werken in de cloud: Voor optimale bereikbaarheid, zowel op kantoor als thuis en 24/7.
  • Met de mobiele versie zelfs onderweg te gebruiken: De mobiele versie laadt snel en is en op iedere smartphone en tablet te gebruiken.
  • Autorisatie tot in detail: Met de autorisatiestructuur kunt u als beheerder tot in detail zelf bepalen wie welke informatie kan aanmaken, aanpassen, invullen en bekijken. 

Hoe werkt het?

  • U maakt een project aan en voegt projectonderdelen toe. Deze projectonderdelen kent u toe aan medewerkers.
  • Zodra u het project heeft aangemaakt, kunnen uw medewerkers er uren op gaan schrijven.
  • Met een divers pallet aan heldere analyse- en rapportagetools meet u vervolgens onder meer de effectiviteit van uw organisatie.
  • Heeft u vaak gelijksoortige projecten? Dan kunt u deze projecten ook gewoon kopiëren.
  • In de documentatie vindt u gedetailleerde informatie over het registreren van uw uren en projecten in de Urenmodule.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Demonstratie

Probeer de urenadministratie van WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie.

Neem contact op Bestel dit pakket

Andere pakketten

Meer doen met WATCH? Bekijk dan ook eens onze andere pakketten:

Non Profit
Zakelijke dienstverlening
Compleet

WATCH, zorgeloos projectbeheer

Klantervaringen

Laatste nieuws

Uw uurtarieven indexeren

In WATCH is er een apart scherm om uw uurtarieven te indexeren. Door dit scherm te gebruiken, indexeert u de tarieven alleen voor toekomstige uren. Uren die in het verleden zijn geschreven houden het oude tarief.

Lees meer

Haal alles uit WATCH met de MaxWATCH sessie

WATCH zit bomvol mogelijkheden. We zien bij klanten dat ze lang niet al deze mogelijkheden inzetten. Tijdens een MaxWATCH-sessie zorgen we voor de perfecte match!

Lees meer

Prijsaanpassingen per 1 januari 2023

Musthave voert per 1 januari 2023 sinds jaren een prijsaanpassing door. Iedere klant krijgt hierover nog persoonlijk bericht.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer