Not-for-profit

WATCH helpt u uw doelstellingen te bereiken

U wilt als organisatie in de not-for-profit bepaalde doelstellingen bereiken. Daarvoor zijn twee zaken essentieel: het effectief inzetten van middelen en een goede communicatie met uw stakeholders. WATCH maakt beide mogelijk. In het pakket voor de non-profit sector heeft u de beschikking over het planningsprogramma, het urenregistratiesysteeem en het relatiebeheersysteem van WATCH. HIermee kunt u dus uw kalender en planning bijhouden, uw uren schrijven en de communicatie met uw relaties onderhouden. Zo ontzorgt WATCH uw non-profit organisatie.

Zet middelen effectief in

Het effectief inzetten van middelen begint bij een goed planningsprogramma. Uw afspraken en planning houdt u eenvoudig bij in de Planningsmodule. Na realisatie registreren uw medewerkers vervolgens de eigen uren in de Urenmodule, het urenregistratiesysteem van WATCH. Met een divers pallet aan heldere analyse- en rapportagetools meet u vervolgens de effectiviteit van uw organisatie. Met de exportfunctie naar Excel maakt WATCH het u bovendien makkelijk om verantwoording af te leggen over de inzet van middelen.

Houd contact met uw stakeholders

In de module Relatiebeheer houdt u alle gegevens van uw relaties bij. Gebruik in dit relatiebeheersysteem de standaardkenmerken of voeg eigen kenmerken toe. Door de query- en selectiemogelijkheden kunt u vervolgens iedere groep relaties selecteren. Stuur hen vanuit het systeem een e-mail of maak een export naar Excel.

Flexibel

  • Aangepast aan uw proces: U hoeft uw bedrijfsproces niet aan te passen als u WATCH gaat gebruiken. Zowel het planningsprogramma, het urenregistratiesysteem als het relatiebeheersysteem kunnen wij samen met u praktisch altijd zo inrichten dat het past bij uw werkwijze.
  • Registreer wat u wilt: Met behulp van kenmerken en domeinen maakt u eenvoudig en onbeperkt eigen velden aan. Ook voegt u met gemak bestanden toe.
  • Werken in de cloud: Voor optimale bereikbaarheid, zowel op kantoor als thuis en 24/7.
  • Met de mobiele versie zelfs onderweg te gebruiken: De mobiele versie laadt snel en is en op iedere smartphone en tablet te gebruiken.
  • Autorisatie tot in detail: Met de autorisatiestructuur kunt u als beheerder tot in detail zelf bepalen wie welke informatie kan aanmaken, aanpassen, invullen en bekijken. Dat geldt voor alle drie modules: het planningsprogramma, het urenregistratiesysteem en het relatiebeheersysteem.

Compleet

Omdat WATCH modulair is opgebouwd kunt u het inzetten voor alle verschillende onderdelen van uw bedrijfsproces. Daarbij kunt u informatie uit de ene module overnemen in de andere. Zo kan uw medewerker bijvoorbeeld de gerealiseerde planning uit het planningsprogramma met een druk op de knop overnemen in het eigen urenoverzicht van het urenregistratiesysteem. En relaties uit het relatiebeheersysteem zet u direct in als klanten in de urenmodule. Dat scheelt tijd, maar het voorkomt ook fouten.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Demonstratie

Probeer WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie.

Neem contact op Bestel dit pakket

Andere pakketten

Levert u diensten aan de zakelijke markt? Bekijk dan ook eens ons pakket voor de zakelijke dienstverlening of ons Compleet pakket. Heeft u alleen behoefte aan de Urenregistratiemodule, kies dan voor het pakket Alleen uren

WATCH, zorgeloos projectbeheer

Klantervaringen

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer