Compleet

Van offreren tot en met het afhandelen van supportvragen

Uw hele proces, vanaf het maken van een offerte tot en met de oplevering van uw project en zelfs daarna: het afhandelen van vragen aan uw afdeling support. In het WATCH Projectbeheersysteem is het mogelijk. Met het pakket ‘Compleet’ kiest u voor het alles-in-één-systeem voor het management van uw projecten. WATCH, zorgeloos projectbeheer.

compleet projectbeheersysteem

WATCH is het meest complete projectbeheersysteem. U kunt het gebruiken voor alle onderdelen van uw projectadministratie. Daarbij is WATCH modulair opgebouwd, zodat u de informatie uit de ene module kunt gebruiken in de andere. U hoeft dus niets meer over te typen of te kopiëren. Zo bespaart u niet alleen tijd. U maakt ook minder fouten.

Uw klant centraal

In het pakket ‘Compleet’ heeft u ook de beschikking over de klantenportaalmodule. Hiermee biedt u uw klanten de mogelijkheid feedback te geven en vragen te stellen. De meldingen komen direct bij de juiste persoon terecht en de klant kan altijd online de status bekijken. Met de enquêtemogelijkheid kunt u, naast het ontvangen van feedback en vragen, de klant bovendien ook zelf om input vragen.

In dit pakket maakt u gebruik van het complete projectbeheersysteem van WATCH: naast de Klantenportaalmodule krijgt u ook de beschikking over de Offertemodule, de Planningsmodule, de Urenmodule, de Factureringsmodule en de module Relatiebeheer.

Flexibel

  • Aangepast aan uw proces: U hoeft uw bedrijfsproces niet aan te passen als u het projectbeheersysteem van WATCH gaat gebruiken. Het pakket kan praktisch altijd zo ingericht worden dat het zich aanpast aan uw proces.
  • Registreer wat u wilt: Met behulp van kenmerken en domeinen maakt u eenvoudig en onbeperkt eigen velden aan. Ook voegt u met gemak bestanden toe.
  • Kosten en artikelen: Voeg kosten en artikelen toe aan geschreven uren of maandelijks aan projectonderdelen.
  • Werken in de cloud: Voor optimale bereikbaarheid, zowel op kantoor als thuis en 24/7.
  • Met de mobiele versie zelfs onderweg te gebruiken: De mobiele versie van dit projectbeheersysteem laadt snel en is en op iedere smartphone en tablet te gebruiken.
  • Autorisatie tot in detail: Met de autorisatiestructuur kunt u als beheerder tot in detail zelf managen wie welke informatie kan aanmaken, aanpassen, invullen en bekijken.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Demonstratie

Probeer het projectbeheersysteem van WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie.

Neem contact op Bestel dit pakket

Andere pakketten

Heeft u andere wensen voor het managing van projecten? Bekijk dan ook eens onze overige pakketten:

WATCH, zorgeloos projectbeheer

Klantervaringen

Laatste nieuws

Uw uurtarieven indexeren

In WATCH is er een apart scherm om uw uurtarieven te indexeren. Door dit scherm te gebruiken, indexeert u de tarieven alleen voor toekomstige uren. Uren die in het verleden zijn geschreven houden het oude tarief.

Lees meer

Haal alles uit WATCH met de MaxWATCH sessie

WATCH zit bomvol mogelijkheden. We zien bij klanten dat ze lang niet al deze mogelijkheden inzetten. Tijdens een MaxWATCH-sessie zorgen we voor de perfecte match!

Lees meer

Prijsaanpassingen per 1 januari 2023

Musthave voert per 1 januari 2023 sinds jaren een prijsaanpassing door. Iedere klant krijgt hierover nog persoonlijk bericht.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer