Modules in WATCHWATCH modules

de verschillende delen ondersteunen uw gehele proces

WATCH is modulair opgebouwd. U kunt de verschillende delen ieder als zelfstandige applicatie gebruiken. Door te kiezen voor de juiste combinatie van modules voor uw organisatie vormt het daardoor een stevige basis voor zorgeloos projectbeheer.

De WATCH modules sluiten naadloos op elkaar aan. Informatie uit het ene onderdeel is ook beschikbaar in de andere. Dat scheelt u niet alleen tijd, het voorkomt ook fouten!

De WATCH Modules

U kunt in WATCH:

Een keer registreren, meervoudig gebruiken

U maakt in WATCH uw projectinformatie nog maar één keer aan. Deze informatie gebruikt u vervolgens in zowel de Offertemodule, de Planningsmodule als de Urenmodule. Medewerkers kunnen hun uren gemakkelijk registreren of simpelweg overnemen uit de Planningsmodule. Geschreven uren factureert u vervolgens met een paar muisklikken in de Factureringsmodule. Tot slot handelt u in de Klantensupportmodule alle klantvragen en meldingen eenvoudig af.

In de Relatiebeheermodule staan al uw CRM-gegevens. Deze gegevens gebruikt u uiteraard in de overige modules, maar kunt u in WATCH ook gebruiken voor bijvoorbeeld mailingen en het maken van klantselecties.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Samenstelling van uw WATCH-pakket

Speciaal voor u hebben wij een aantal verschillende pakketten samengesteld:

Waar blijven mijn uren?
WATCH voor de non-profit sector
WATCH voor de zakelijke dienstverlening
WATCH compleet

Een andere samenstelling van modules is vanzelfsprekend ook mogelijk. Neem daarvoor gerust contact met ons op. De module WATCH Log is bij ieder pakket als aanvulling mogelijk.

Demonstratie

Probeer WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie. Uiteraard kunt u WATCH ook direct bestellen.

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer