MAIL controleren

Middels een online tool (zoals bijvoorbeeld www.mail-tester.com) is het mogelijk om de kwaliteit van de uit WATCH verzonden e-mails te laten controleren. Mochten sommige medewerkers of klanten melden dat de mails niet aankomen, dan kunt u via een dergelijke tool inzicht krijgen in waar het probleem zich bevindt.

Stap 1 Haal een e-mailadres op

Ga naar de website www.mail-tester.com. Bij het openen van de website wordt er een e-mailadres getoond (in dit voorbeeld "web-sh0th@mail-tester.com"). Dit e-mailadres gebruikt u vervolgens voor het e-mailadres dat u wilt testen.

startscherm mail-tester.com

Stap 2 Verstuur een testmail

Verstuur vanuit WATCH een e-mail naar het verkregen e-mailadres. Let op: het werkt niet als u het test e-mailadres gebruikt in het CC of BCC veld van de e-mail en het werkt ook niet als u de e-mail naar meerdere geadresseerden in één keer verstuurd.

Stap 3 Check de score

Klik op de knop “Check vervolgens je score” in het scherm van www.mail-tester.com.

even wachten scherm

Na een poosje wachten verschijnt een rapport met informatie over de kwaliteit van de e-mail die u zojuist verzonden heeft.

rapport overzicht 

Door op de blauwe plus-iconen te klikken, worden de details van de gevonden problemen getoond.

rapport details  

 

 

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer