MAIL controleren

Middels een online tool (zoals bijvoorbeeld www.mail-tester.com) is het mogelijk om de kwaliteit van de uit WATCH verzonden e-mails te laten controleren. Mochten sommige medewerkers of klanten melden dat de mails niet aankomen, dan kunt u via een dergelijke tool inzicht krijgen in waar het probleem zich bevindt.

Stap 1 Haal een e-mailadres op

Ga naar de website www.mail-tester.com. Bij het openen van de website wordt er een e-mailadres getoond (in dit voorbeeld "web-sh0th@mail-tester.com"). Dit e-mailadres gebruikt u vervolgens voor het e-mailadres dat u wilt testen.

startscherm mail-tester.com

Stap 2 Verstuur een testmail

Verstuur vanuit WATCH een e-mail naar het verkregen e-mailadres. Let op: het werkt niet als u het test e-mailadres gebruikt in het CC of BCC veld van de e-mail en het werkt ook niet als u de e-mail naar meerdere geadresseerden in één keer verstuurd.

Stap 3 Check de score

Klik op de knop “Check vervolgens je score” in het scherm van www.mail-tester.com.

even wachten scherm

Na een poosje wachten verschijnt een rapport met informatie over de kwaliteit van de e-mail die u zojuist verzonden heeft.

rapport overzicht 

Door op de blauwe plus-iconen te klikken, worden de details van de gevonden problemen getoond.

rapport details  

 

 

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.

Lees meer