MAIL controleren

Middels een online tool (zoals bijvoorbeeld www.mail-tester.com) is het mogelijk om de kwaliteit van de uit WATCH verzonden e-mails te laten controleren. Mochten sommige medewerkers of klanten melden dat de mails niet aankomen, dan kunt u via een dergelijke tool inzicht krijgen in waar het probleem zich bevindt.

Stap 1 Haal een e-mailadres op

Ga naar de website www.mail-tester.com. Bij het openen van de website wordt er een e-mailadres getoond (in dit voorbeeld "web-sh0th@mail-tester.com"). Dit e-mailadres gebruikt u vervolgens voor het e-mailadres dat u wilt testen.

startscherm mail-tester.com

Stap 2 Verstuur een testmail

Verstuur vanuit WATCH een e-mail naar het verkregen e-mailadres. Let op: het werkt niet als u het test e-mailadres gebruikt in het CC of BCC veld van de e-mail en het werkt ook niet als u de e-mail naar meerdere geadresseerden in één keer verstuurd.

Stap 3 Check de score

Klik op de knop “Check vervolgens je score” in het scherm van www.mail-tester.com.

even wachten scherm

Na een poosje wachten verschijnt een rapport met informatie over de kwaliteit van de e-mail die u zojuist verzonden heeft.

rapport overzicht 

Door op de blauwe plus-iconen te klikken, worden de details van de gevonden problemen getoond.

rapport details  

 

 

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer