SupportWATCH offertes logo

Communiceer zo efficiënt mogelijk met uw klanten met behulp van de Supportmodule van WATCH. De module bestaat uit twee delen, het deel waar u gebruik van maakt in WATCH en een online supportomgeving waarop uw klanten kunnen inloggen.

Mogelijkheden

De online documentatie geeft u inzicht in de complete functionaliteit van de Supportmodule. Deze documentatie is ook als pdf beschikbaar om te downloaden.

Support structuur en autorisatie
Meldingen, vragen en verzoeken
Bestanden downloaden
Project rapportages
Facturen inzien en printen
Beheer klantgegevens
Vragenlijst samenstellen
Vragenlijst in laten vullen
Vragenlijst analyseren

Laatste nieuws

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer

Tips voor het mailen vanuit WATCH

Facturen versturen naar klanten, een nieuwsbrief e-mail de deur uit doen, planning-items en afspraken versturen. Het kan allemaal vanuit WATCH zelf. Wij hebben een paar tips voor u opgesteld om mailen vanuit WATCH zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer