Projectniveau waarschuwingen

Instellingen

Dashboard > Instellingen > Systeeminstellingen

In het systeeminstellingenscherm voor de dashboardschermen kunnen we instellen welke gegevens we bovenaan het Projectleider dashboard willen tonen en wanneer we willen waarschuwen voor het overschrijden van bepaalde grenzen.

Systeeminstellingen
Figuur 4 Systeeminstellingen voor de waarschuwingsblokken op projectniveau.

Door middel van de keuzevakjes aan de linkerkant van het instellingenblok kunnen we aangeven welke waarschuwingen we wel en niet willen tonen op het Projectleider dashboardscherm.

In de kolom “VOLGORDE” kunnen we aangeven wat de volgorde is waarin de waarschuwingen getoond worden.

In de kolom “GROEN-ORANJE” kunnen we de drempelwaarde aangeven waaronder gegevens voor een bepaalde waarschuwing als groen (= geen probleem) worden weergegeven en waarboven de waarschuwing in oranje (= zorgelijk) wordt getoond. 

In de kolom “ORANJE-ROOD” kunnen we de drempelwaarde aangeven waaronder de gegevens voor de waarschuwing in het oranje (= zorgelijk) wordt getoond en waarboven de waarschuwing in het rood (= ernstig) wordt getoond.

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer