WATCH Time travel

Met WATCH Time travel is het mogelijk om in WATCH terug te gaan naar een willekeurig moment in het verleden om te kijken welke gegevens op dat moment aanwezig waren in WATCH. Deze functionaltieit kan worden gebruikt voor het beantwoorden van allerlei vragen:

  • Zijn bepaalde gegevens per ongeluk verwijderd?
  • Zijn er ten onrechte aanpassingen gedaan aan bepaalde gegevens?
  • Zijn er foutieve aanpassingen gedaan?

Behalve de inloggegevens en de gebruikers- en systeeminstellingen worden in WATCH Time travel alle gegevens (projecten, projectonderdelen, resources, klanten, etc.) getoond zoals ze op de gekozen datum en tijd aanwezig waren.

Hoe werkt het

Als WATCH Time Travel is geïnstalleerd, dan komt er een nieuwe systeeminstelling beschikbaar waar een gebruiker kan worden geselecteerd die vervolgens gebruikt wordt voor het tijdreizen.

time travel systeeminstellingen
Figuur 1 Time travel systeeminstelling voor het kiezen van de time-travel-gebruiker

Als er vervolgens met de hier geselecteerde medewerker in WATCH ingelogd wordt, kan linksboven in het scherm een datum en tijd gekozen worden.

time travel datum en tijd selecteren 
Figuur 2 Datum en tijd kiezen in Time travel modus

Zodra er op de “Travel” knop wordt gedrukt, dan toont de applicatie de gegevens zoals deze waren op de geselecteerde datum en tijd. Alle knoppen en iconen die gegevens kunnen aanpassen zijn uitgeschakeld en voorzien van een icoon die de melding geeft van de onderliggende reden.

WATCH Time travel is read only
Figuur 3 WATCH Time travel is read only

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer