Wijzigingen log

De "Wijgigingen log" functonaliteit zorgt ervoor dat alle wijzigingen die in WATCH aan de basisgegevens worden aangebracht, worden gelogd. Waar de "Inzien log" functionaliteit het inzien van de gegevens van alleen klanten, contactpersonen en medewerkers vastlegt, wordt bij het "Wijzigingen log" de wijzigingshistorie vastgelegd van alle basisgegevens in WATCH.

Klanten- , contactpersonen en medewerkerbeheerscherm

In het kader van de privacywetgeving is er extra aandacht voor het loggen van aanpassingen aan de klant- contactpersoon- en medewerkergegevens. Daarom zijn de beheerschermen voor klant-, contactpersoon en medewerkergegevens uitgerust met een extra tab waar per klant, per contactpersoon en per medewerker kan worden ingezien wie wanneer aanpassingen gedaan heeft aan deze gegevens.

wijzigingen log overzicht
Figuur 1 "Wijzigingen log" overzicht in het klantenbeheerscherm

WATCH Time travel

Hoe de gegevens er voor en na een wijziging uitzagen, kan worden bekeken door middel van de functionaliteit die we "WATCH Time travel" noemen. Door deze Time travel functionaliteit kunnen ook de loggegevens van de overige databronnen (projecten, projectonderdelen, resources, geschreven uren, agenda-items, etc.) worden bekeken. Hoe dat in zijn werk gaat, wordt beschreven op de WATCH Time Travel documentatiepagina.

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer