WATCH Mobile Relatiebeheer

Relatieoverzicht

Het WATCH Mobile Relatiebeheer overzicht is een alfabetische lijst van alle relaties in het systeem. Achter de relatiecode staat het aantal contactpersonen voor deze relatie aangegeven.

Filter

Het relatieoverzicht kijkt net als het scherm “Relatiebeheer > Rapportages > Relaties” in reguliere WATCH naar de systeeminstelling “aantal relaties rapportage”. Als het totaal aantal relaties in het systeem groter is dan de opgegeven systeeminstelling moet er eerst gefilterd worden alvorens de gegevens op het scherm getoond worden.

Relatiebeheer overzicht filterscherm

relatieoverzicht scherm

 

Relatie details

Door op de relatienaam te drukken, wordt het relatie detailscherm geopend in alleen lezen modus. Onder aan dit scherm is een lijst te vinden met de contactpersoongegevens voor de gekozen relatie.

De telefoonnummerknop kan op een mobiele telefoon gebruikt worden om het nummer direct te bellen. Via de e-mail knop wordt de e-mail applicatie van het toestel gestart en de website knop opent de website van de relatie in de internet browser van het toestel.

Details bewerken

Bewerken icoonDoor te drukken op het bewerken icoon aan de rechterkant van de relaties in de relatielijst en in de contactpersonenlijst, opent het bewerken scherm voor de relatie of de contactpersoon. In dit bewerken scherm kunnen de gegevens van de relatie of contactpersoon worden aangepast of kunnen de gegevens worden verwijderd. Alleen relaties en contactpersonen die geen relaties met andere gegevens in de applicatie hebben, kunnen in de mobiele versie worden verwijderd. Het verwijderen van relaties of contactpersonen inclusief de gerelateerde gegevens kan wel in de reguliere WATCH applicatie.

Relatie detailscherm

 

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.

Lees meer