WATCH Mobile Relatiebeheer

Relatieoverzicht

Het WATCH Mobile Relatiebeheer overzicht is een alfabetische lijst van alle relaties in het systeem. Achter de relatiecode staat het aantal contactpersonen voor deze relatie aangegeven.

Filter

Het relatieoverzicht kijkt net als het scherm “Relatiebeheer > Rapportages > Relaties” in reguliere WATCH naar de systeeminstelling “aantal relaties rapportage”. Als het totaal aantal relaties in het systeem groter is dan de opgegeven systeeminstelling moet er eerst gefilterd worden alvorens de gegevens op het scherm getoond worden.

Relatiebeheer overzicht filterscherm

relatieoverzicht scherm

 

Relatie details

Door op de relatienaam te drukken, wordt het relatie detailscherm geopend in alleen lezen modus. Onder aan dit scherm is een lijst te vinden met de contactpersoongegevens voor de gekozen relatie.

De telefoonnummerknop kan op een mobiele telefoon gebruikt worden om het nummer direct te bellen. Via de e-mail knop wordt de e-mail applicatie van het toestel gestart en de website knop opent de website van de relatie in de internet browser van het toestel.

Details bewerken

Bewerken icoonDoor te drukken op het bewerken icoon aan de rechterkant van de relaties in de relatielijst en in de contactpersonenlijst, opent het bewerken scherm voor de relatie of de contactpersoon. In dit bewerken scherm kunnen de gegevens van de relatie of contactpersoon worden aangepast of kunnen de gegevens worden verwijderd. Alleen relaties en contactpersonen die geen relaties met andere gegevens in de applicatie hebben, kunnen in de mobiele versie worden verwijderd. Het verwijderen van relaties of contactpersonen inclusief de gerelateerde gegevens kan wel in de reguliere WATCH applicatie.

Relatie detailscherm

 

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer