WATCH Mobile Relatiebeheer

Relatieoverzicht

Het WATCH Mobile Relatiebeheer overzicht is een alfabetische lijst van alle relaties in het systeem. Achter de relatiecode staat het aantal contactpersonen voor deze relatie aangegeven.

Filter

Het relatieoverzicht kijkt net als het scherm “Relatiebeheer > Rapportages > Relaties” in reguliere WATCH naar de systeeminstelling “aantal relaties rapportage”. Als het totaal aantal relaties in het systeem groter is dan de opgegeven systeeminstelling moet er eerst gefilterd worden alvorens de gegevens op het scherm getoond worden.

Relatiebeheer overzicht filterscherm

relatieoverzicht scherm

 

Relatie details

Door op de relatienaam te drukken, wordt het relatie detailscherm geopend in alleen lezen modus. Onder aan dit scherm is een lijst te vinden met de contactpersoongegevens voor de gekozen relatie.

De telefoonnummerknop kan op een mobiele telefoon gebruikt worden om het nummer direct te bellen. Via de e-mail knop wordt de e-mail applicatie van het toestel gestart en de website knop opent de website van de relatie in de internet browser van het toestel.

Details bewerken

Bewerken icoonDoor te drukken op het bewerken icoon aan de rechterkant van de relaties in de relatielijst en in de contactpersonenlijst, opent het bewerken scherm voor de relatie of de contactpersoon. In dit bewerken scherm kunnen de gegevens van de relatie of contactpersoon worden aangepast of kunnen de gegevens worden verwijderd. Alleen relaties en contactpersonen die geen relaties met andere gegevens in de applicatie hebben, kunnen in de mobiele versie worden verwijderd. Het verwijderen van relaties of contactpersonen inclusief de gerelateerde gegevens kan wel in de reguliere WATCH applicatie.

Relatie detailscherm

 

Laatste nieuws

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer

Tips voor het mailen vanuit WATCH

Facturen versturen naar klanten, een nieuwsbrief e-mail de deur uit doen, planning-items en afspraken versturen. Het kan allemaal vanuit WATCH zelf. Wij hebben een paar tips voor u opgesteld om mailen vanuit WATCH zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer