WATCH Mobile Relatiebeheer

Relatieoverzicht

Het WATCH Mobile Relatiebeheer overzicht is een alfabetische lijst van alle relaties in het systeem. Achter de relatiecode staat het aantal contactpersonen voor deze relatie aangegeven.

Filter

Het relatieoverzicht kijkt net als het scherm “Relatiebeheer > Rapportages > Relaties” in reguliere WATCH naar de systeeminstelling “aantal relaties rapportage”. Als het totaal aantal relaties in het systeem groter is dan de opgegeven systeeminstelling moet er eerst gefilterd worden alvorens de gegevens op het scherm getoond worden.

Relatiebeheer overzicht filterscherm

relatieoverzicht scherm

 

Relatie details

Door op de relatienaam te drukken, wordt het relatie detailscherm geopend in alleen lezen modus. Onder aan dit scherm is een lijst te vinden met de contactpersoongegevens voor de gekozen relatie.

De telefoonnummerknop kan op een mobiele telefoon gebruikt worden om het nummer direct te bellen. Via de e-mail knop wordt de e-mail applicatie van het toestel gestart en de website knop opent de website van de relatie in de internet browser van het toestel.

Details bewerken

Bewerken icoonDoor te drukken op het bewerken icoon aan de rechterkant van de relaties in de relatielijst en in de contactpersonenlijst, opent het bewerken scherm voor de relatie of de contactpersoon. In dit bewerken scherm kunnen de gegevens van de relatie of contactpersoon worden aangepast of kunnen de gegevens worden verwijderd. Alleen relaties en contactpersonen die geen relaties met andere gegevens in de applicatie hebben, kunnen in de mobiele versie worden verwijderd. Het verwijderen van relaties of contactpersonen inclusief de gerelateerde gegevens kan wel in de reguliere WATCH applicatie.

Relatie detailscherm

 

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer