Relatiebeheer structuur

De relatie tussen de verschillende objecten van de module Relatiebeheer kan als volgt worden omschreven:

  1. Een relatie kan een of meer contactpersonen hebben.
  2. Op basis van de communicatie tussen medewerkers enerzijds en relaties of contactpersonen anderzijds, kunnen meerdere communicatiegegevens worden geregistreerd.
  3. Medewerkers maken, voor autorisatiedoeleinden, deel uit van een groep.
  4. Door relatietypen en functies van contactpersonen als filter te gebruiken, kunnen selecties en queries worden gemaakt.
  5. De selecties en queries kunnen worden gebruikt voor mailings in de vorm van mailmerge of e-mails.

Onderstaand schema geeft de structuur van de module Relatiebeheer grafisch weer.

relatiebeheer structuur

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer