Selecties en query's

Selecties en queries maken

Selectie maken

Een selectie is statisch, wat betekent dat de inhoud van de selectie na creatie niet meer zal veranderen. Selecties worden gemaakt door te filteren op relatiesoort, functie, relatiekenmerken en contactpersoon kenmerken.

selectie maken

Query maken

Een query is dynamisch, wat betekent dat de inhoud ervan na verloop van tijd kan veranderen omdat meer of minder contactpersonen uit de zoekopdracht kunnen rollen. Ook queries worden gemaakt door te filteren op relatiesoort, functie, relatiekenmerken en contactpersoon kenmerken.

query maken

Selecties en queries gebruiken

Selecties en queries maken is uiteraard geen doel op zich. Ze kunnen worden ingezet voor mailmerge acties, e-mails verzenden en het aanmaken van contactverslagen.

Mailmerge

Op basis van een selectie of een query wordt een mailmerge bronbestand gemaakt dat in bijvoorbeeld Microsoft Word kan worden gebruikt voor het maken van een gepersonaliseerde mailing.

mailmerge

E-mails verzenden

Ook kunnen selecties en queries gebruikt worden voor het verzenden van e-mails. Ook hier kunnen relatiegegevens in de tekst van de e-mail worden verwerkt.

e-mails maken

Contactverslagen maken

Selecties en queries kunnen ook gebruikt worden om contacten aan te maken voor meerdere contactpersonen in een keer.

contacten maken

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer