Selecties en query's

Selecties en queries maken

Selectie maken

Een selectie is statisch, wat betekent dat de inhoud van de selectie na creatie niet meer zal veranderen. Selecties worden gemaakt door te filteren op relatiesoort, functie, relatiekenmerken en contactpersoon kenmerken.

selectie maken

Query maken

Een query is dynamisch, wat betekent dat de inhoud ervan na verloop van tijd kan veranderen omdat meer of minder contactpersonen uit de zoekopdracht kunnen rollen. Ook queries worden gemaakt door te filteren op relatiesoort, functie, relatiekenmerken en contactpersoon kenmerken.

query maken

Selecties en queries gebruiken

Selecties en queries maken is uiteraard geen doel op zich. Ze kunnen worden ingezet voor mailmerge acties, e-mails verzenden en het aanmaken van contactverslagen.

Mailmerge

Op basis van een selectie of een query wordt een mailmerge bronbestand gemaakt dat in bijvoorbeeld Microsoft Word kan worden gebruikt voor het maken van een gepersonaliseerde mailing.

mailmerge

E-mails verzenden

Ook kunnen selecties en queries gebruikt worden voor het verzenden van e-mails. Ook hier kunnen relatiegegevens in de tekst van de e-mail worden verwerkt.

e-mails maken

Contactverslagen maken

Selecties en queries kunnen ook gebruikt worden om contacten aan te maken voor meerdere contactpersonen in een keer.

contacten maken

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.

Lees meer