Selecties en query's

Selecties en queries maken

Selectie maken

Een selectie is statisch, wat betekent dat de inhoud van de selectie na creatie niet meer zal veranderen. Selecties worden gemaakt door te filteren op relatiesoort, functie, relatiekenmerken en contactpersoon kenmerken.

selectie maken

Query maken

Een query is dynamisch, wat betekent dat de inhoud ervan na verloop van tijd kan veranderen omdat meer of minder contactpersonen uit de zoekopdracht kunnen rollen. Ook queries worden gemaakt door te filteren op relatiesoort, functie, relatiekenmerken en contactpersoon kenmerken.

query maken

Selecties en queries gebruiken

Selecties en queries maken is uiteraard geen doel op zich. Ze kunnen worden ingezet voor mailmerge acties, e-mails verzenden en het aanmaken van contactverslagen.

Mailmerge

Op basis van een selectie of een query wordt een mailmerge bronbestand gemaakt dat in bijvoorbeeld Microsoft Word kan worden gebruikt voor het maken van een gepersonaliseerde mailing.

mailmerge

E-mails verzenden

Ook kunnen selecties en queries gebruikt worden voor het verzenden van e-mails. Ook hier kunnen relatiegegevens in de tekst van de e-mail worden verwerkt.

e-mails maken

Contactverslagen maken

Selecties en queries kunnen ook gebruikt worden om contacten aan te maken voor meerdere contactpersonen in een keer.

contacten maken

Laatste nieuws

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer

Tips voor het mailen vanuit WATCH

Facturen versturen naar klanten, een nieuwsbrief e-mail de deur uit doen, planning-items en afspraken versturen. Het kan allemaal vanuit WATCH zelf. Wij hebben een paar tips voor u opgesteld om mailen vanuit WATCH zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer