Relatiesoorten en functies

Relaties kunnen ingedeeld worden in een of meer relatiesoorten; contactpersonen kunnen een of meer functies vervullen bij een relatie

Relatiesoorten

Relatiesoorten beheer

In de relatiesoorten beheerpagina kunnen de relatiesoorten voor het indelen van relaties worden gedefinieerd.

relatiesoorten beheer

Relatiesoort matrix

Welke relaties vallen onder welke relatiesoort kan per relatie worden aangeven of voor meerdere relaties in een keer in het relatiesoort matrixscherm.

relatiesoorten matrix

Selecties

De indeling van relaties in relatiesoorten kan worden gebruikt voor het filteren van relaties tijdens het maken van selecties en queries.

selecties maken

Relatiesoort autorisatie

Ook kan autorisatie gebaseerd worden op de relatiesoorten. Er kan dan aangegeven worden welke groepen gebruikers toegang hebben tot de gegevens van bepaalde relatiesoorten en welke niet.

relatiesoort authorisatie

Functies

Functies beheer

In de functies beheerpagina kunnen de functies voor het indelen van contactpersonen worden gedefinieerd.

functies beheer

Functie matrix

Welke functies contactpersonen bekleden kan per contactpersoon in het contactpersonen beheer scherm worden aangeven of voor meerdere contactpersonen in een keer in het functies matrixscherm.

functies matrixscherm

Selecties

De indeling van contactpersonen in functies kan worden gebruikt voor het filteren van contactpersonen tijdens het maken van selecties en queries.

selecties maken

Functie autorisatie

Ook kan autorisatie gebaseerd worden op de functies. Er kan dan aangegeven worden welke groepen gebruikers toegang hebben tot de gegevens van bepaalde functies en welke niet

functie autorisatie

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer