Relatiesoorten en functies

Relaties kunnen ingedeeld worden in een of meer relatiesoorten; contactpersonen kunnen een of meer functies vervullen bij een relatie

Relatiesoorten

Relatiesoorten beheer

In de relatiesoorten beheerpagina kunnen de relatiesoorten voor het indelen van relaties worden gedefinieerd.

relatiesoorten beheer

Relatiesoort matrix

Welke relaties vallen onder welke relatiesoort kan per relatie worden aangeven of voor meerdere relaties in een keer in het relatiesoort matrixscherm.

relatiesoorten matrix

Selecties

De indeling van relaties in relatiesoorten kan worden gebruikt voor het filteren van relaties tijdens het maken van selecties en queries.

selecties maken

Relatiesoort autorisatie

Ook kan autorisatie gebaseerd worden op de relatiesoorten. Er kan dan aangegeven worden welke groepen gebruikers toegang hebben tot de gegevens van bepaalde relatiesoorten en welke niet.

relatiesoort authorisatie

Functies

Functies beheer

In de functies beheerpagina kunnen de functies voor het indelen van contactpersonen worden gedefinieerd.

functies beheer

Functie matrix

Welke functies contactpersonen bekleden kan per contactpersoon in het contactpersonen beheer scherm worden aangeven of voor meerdere contactpersonen in een keer in het functies matrixscherm.

functies matrixscherm

Selecties

De indeling van contactpersonen in functies kan worden gebruikt voor het filteren van contactpersonen tijdens het maken van selecties en queries.

selecties maken

Functie autorisatie

Ook kan autorisatie gebaseerd worden op de functies. Er kan dan aangegeven worden welke groepen gebruikers toegang hebben tot de gegevens van bepaalde functies en welke niet

functie autorisatie

Laatste nieuws

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer

Tips voor het mailen vanuit WATCH

Facturen versturen naar klanten, een nieuwsbrief e-mail de deur uit doen, planning-items en afspraken versturen. Het kan allemaal vanuit WATCH zelf. Wij hebben een paar tips voor u opgesteld om mailen vanuit WATCH zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer