Relatiesoorten en functies

Relaties kunnen ingedeeld worden in een of meer relatiesoorten; contactpersonen kunnen een of meer functies vervullen bij een relatie

Relatiesoorten

Relatiesoorten beheer

In de relatiesoorten beheerpagina kunnen de relatiesoorten voor het indelen van relaties worden gedefinieerd.

relatiesoorten beheer

Relatiesoort matrix

Welke relaties vallen onder welke relatiesoort kan per relatie worden aangeven of voor meerdere relaties in een keer in het relatiesoort matrixscherm.

relatiesoorten matrix

Selecties

De indeling van relaties in relatiesoorten kan worden gebruikt voor het filteren van relaties tijdens het maken van selecties en queries.

selecties maken

Relatiesoort autorisatie

Ook kan autorisatie gebaseerd worden op de relatiesoorten. Er kan dan aangegeven worden welke groepen gebruikers toegang hebben tot de gegevens van bepaalde relatiesoorten en welke niet.

relatiesoort authorisatie

Functies

Functies beheer

In de functies beheerpagina kunnen de functies voor het indelen van contactpersonen worden gedefinieerd.

functies beheer

Functie matrix

Welke functies contactpersonen bekleden kan per contactpersoon in het contactpersonen beheer scherm worden aangeven of voor meerdere contactpersonen in een keer in het functies matrixscherm.

functies matrixscherm

Selecties

De indeling van contactpersonen in functies kan worden gebruikt voor het filteren van contactpersonen tijdens het maken van selecties en queries.

selecties maken

Functie autorisatie

Ook kan autorisatie gebaseerd worden op de functies. Er kan dan aangegeven worden welke groepen gebruikers toegang hebben tot de gegevens van bepaalde functies en welke niet

functie autorisatie

Laatste nieuws

Budgetbescherming in euro compleet

Budgetbescherming in euro's, in plaats van uren, is nu compleet! Het verbruik van budgetten is direct zichtbaar in de urenregistratie en de budgetten kunnen worden gebruikt in de rapportages. Bovendien is de bescherming van deze budgetten nu mogelijk.

Lees meer

Upgrade naar 6.4.1 in weekend van 11 en 12 maart

In het weekend van 11 en 12 maart gaan we alle huurlicenties upgraden naar 6.4.1. U hoeft hiervoor niets te doen. Wel kan het zijn dat uw WATCH omgeving tijdelijk niet bereikbaar is.

Lees meer

Waarom kan ik deze uren niet meer wijzigen?

Er zijn verschillende redenen waardoor u uren niet meer kunt aanpassen in het urenregistratie- of validatiescherm. Sinds kort kunt u in een oogopslag zien wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Lees meer

Budgetbescherming

U kunt in WATCH instellen dat het aantal begrote uren niet mag worden overschreden. Dat noemen we Budgetbescherming. In versie 6.4 van WATCH zijn de mogelijkheden hiervoor verder uitgebreid. Zo kunt u nu ook een totaalbudget in euro’s opgeven.

Lees meer